02
juli
2007
|
02:00
Europe/Amsterdam

Johnny & the Gangsters en smart toeren samen tijdens Live Earth Alert 2007

smart ondersteunt de Live Earth-concerten die op 7 juli 2007 op diverse locaties over de hele wereld gehouden gaan worden om aandacht te vragen voor de “Save Our Selves – SOS”-campagne tegen de opwarming van de aarde. Amsterdam haakt aan met Live Earth Alert. smart is aanwezig, in gezelschap van de band Johnny & the Gangsters, die op 7 juli gratis concerten weggeven op verschillende locaties in Amsterdam.

Op de dag van Live Earth toeren de drie muzikanten van Johnny & the Gangsters langs verschillende plaatsen in Amsterdam. Ze trakteren het publiek ter plaatse op een gratis optreden, om dan net zo snel als ze weer gekomen zijn te vertrekken naar een volgende locatie.

Johnny & the Gangsters zijn geoefend in deze aanpak. Normaal rijden ze rond in een grote oude Amerikaanse auto en geven spontane optredens met de motorkap als podium. Ze spelen live aanstekelijke rock & roll én enthousiast verzoeknummers. Voor Live Earth Alert halen ze die tour graag een keer uit met de nieuwe smart fortwo coupé en cabrio.

Johnny & the Gangsters spelen op 7 juli op de volgende locaties in Amsterdam:

ca. 13.00/13.30 uur             Nieuwmarkt
ca. 14.00/14.30 uur             Westerpark 
ca. 14.30/15.00 uur             Rembrandtplein
ca. 15.00/15.30 uur             Noordermarkt
ca. 15.30/16.00 uur             Het Spui
ca. 16.00/16.30 uur             Heinekenplein

Het zijn verrassingsoptredens, dus het programma kan nog wijzigen. Voor actuele informatie op de dag zelf kunt u contact opnemen met Laura de Vaan, 06-5125 1820.

“Met de smart fortwo heeft DaimlerChrysler nieuwe maatstaven gezet op het gebied van mobiliteit in stedelijke gebieden. De smart fortwo beperkt de C02-uitstoot in binnensteden zonder concessies te doen aan functionaliteit, comfort en rijplezier”, zegt Dieter Zetsche, voorzitter van de Raad van Bestuur van DaimlerChrysler en hoofd van de Mercedes Car Group. “Als geen ander combineert deze auto een moderne levensstijl en individuele mobiliteit met zorg voor het milieu. Daarom zijn we blij dat smart, met de laagste CO2-waarde van alle auto’s die op dit moment te koop zijn, de Live Earth-concerten en de SOS-campagne ondersteunt.”