07
november
2007
|
01:00
Europe/Amsterdam

Jasper Hafkamp volgt Fred Steyling op als verkoopdirecteur Trucks

Jasper Hafkamp, Manager Marketing Mercedes-Benz Bedrijfswagens, volgt Fred Steyling op als verkoopdirecteur Mercedes-Benz Trucks. Fred Steyling heeft besloten om na zeven jaar een stapje terug te doen en als consultant Fleetsales Trucks aan de importeursorganisatie verbonden te blijven.

Zeven succesvolle jaren
Steyling mag terugkijken op een succesvolle periode als verkoopdirecteur Trucks bij DaimlerChrysler Nederland. De afgelopen jaren liet Mercedes-Benz bedrijfswagens uitstekende cijfers zien, mede dankzij de resultaten die er bij de divisie trucks werden geboekt. Ook in 2007 werd de positieve tendens doorgetrokken met een vliegende start en een goede BedrijfsautoRAI. Niet alleen de producten van Mercedes-Benz, maar ook de diensten van de dealers en leasemaatschappij Mercedes-Benz CharterWay werden goed ontvangen. De kennis van Steyling zal niet voor de onderneming verloren gaan omdat de oud-verkoopdirecteur op parttime basis als consultant Fleetsales Trucks aan de divisie bedrijfswagens verbonden zal blijven.

 Een kenner van de branche
De taken van Fred Steyling worden met onmiddellijke ingang overgenomen door Jasper Hafkamp. De 37-jarige Manager Marketing Bedrijfswagens werkt al ruim 12,5 jaar bij DaimlerChrysler Nederland en kent het klappen van de zweep. Met veel kennis van de bedrijfswagenmarkt is Hafkamp de ideale opvolger om de functie van verkoopdirecteur Trucks te vervullen. De relaties kunnen hierdoor ook in de toekomst vertrouwen op een constructieve en prettige samenwerking.

Mercedes-Benz Bedrijfswagens
De bedrijfswagens van Mercedes-Benz sluiten goed aan op de wensen uit de markt. Niet alleen met de bestelwagens, maar ook met de zware bedrijfswagens, waaronder de Actros, Axor, Atego en Econic, bewijst Mercedes-Benz producten op de markt te brengen die aansluiten op de dagelijkse praktijk. Met toekomstgerichte innovaties als BlueTec, waarmee de gehele truckrange ruim aan de Euro 5-emissienorm voldoet, en Mercedes PowerShift speelt de fabrikant in op de wensen uit de markt.