16
september
2016
|
02:00
Europe/Amsterdam

Jasper Hafkamp benoemd tot Executive Director Daimler Trucks & Buses - Mercedes-Benz South-Africa Ltd.

Jasper Hafkamp, Managing Director Trucks van Mercedes-Benz Nederland B.V. zal met ingang van 1 december 2016 benoemd worden tot Executive Director Daimler Trucks & Buses bij Mercedes-Benz South Africa Ltd.

Na zijn studie kwam Jasper Hafkamp in 1995 in dienst bij Mercedes-Benz Nederland. Binnen de divisie Bedrijfswagens vervulde hij diverse functies op marketing- en productmanagementgebied voor Vans en Trucks. In 2008 werd hij verantwoordelijk voor Truck Sales in Nederland en vervolgens Managing Director Trucks.

Daimler AG Daimler Trucks & Buses – Mercedes-Benz South Africa Ltd. heeft de regionale verantwoordelijkheid voor de assemblage, verkoop, marketing en services van alle tot Daimler Trucks & Buses behorende merken zoals Mercedes-Benz, Fuso en Freigthliner/Western Star in de regio Zuidelijk Afrika.

“Ik ben sinds 1995 actief in de bedrijfswagenwereld in Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij in goede samenwerking met de Mercedes-Benz Truck dealers de marktpositie van Mercedes-Benz Trucks verder kunnen uitbouwen. Ik kijk er enorm naar uit om mijn werkzaamheden voor Daimler Trucks & Buses in deze interessante regio voort te zetten. Tot het werkgebied behoren negen landen van zuidelijk Afrika, die een groei doormaken en waar het wegvervoer zich nadrukkelijk aan het professionaliseren is. Mijn nieuwe werkomgeving en verantwoordelijkheden zijn uitdagend en fascinerend tegelijk. Kortom, een fantastische stap!”, aldus Jasper Hafkamp in een reactie op zijn benoeming.