22
januari
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

INTER-PSY breidt wagenpark uit met smart

INTER-PSY uit Groningen heeft onlangs zeven smarts forfour in gebruik genomen. De auto’s zullen worden ingezet voor Effect Thuisbegeleiding, een onderdeel van de snelgroeiende Groningse onderneming. De smarts zijn geleverd door Mercedes-Benz dealer Wensink in Groningen.

Ayhan Tatlicioglu, directeur, en Jacob Teeninga, wagenparkbeheerder van INTER-PSY ontvingen de sleutels van de nieuwe smarts uit handen van Robert Renes, verkoopleider van Wensink, en Frans Kroon, fleetsales accountmanager van Mercedes-Benz Nederland. Jacob Teeninga van INTER-PSY: “We hebben voor smart gekozen vanwege de rijkwaliteiten, de veiligheid en de prijs-kwaliteitverhouding. We hadden al vijf smarts in gebruik. Op basis van onze goede ervaringen hebben we ervoor gekozen ons wagenpark met nog eens zeven smarts forfour uit te breiden. Deze auto’s gaan rijden bij Effect Thuisbegeleiding, dat onderdeel is van INTER-PSY.”

smart forfour – standaard diverse veiligheids- en comfortvoorzieningen

Standaard heeft de smart forfour al een keur aan veiligheids- en comfortvoorzieningen. Daartoe behoren led-dagrijverlichting, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, cruisecontrol met limiter (variabele snelheidsbegrenzing), buitentemperatuurmeter met vorstwaarschuwing, combi-instrument met monochroom lcd-display, boordcomputer en elektrische ruitbediening. Bovendien heeft de vierzitter van smart standaard Dynamic steering met snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en variabele stuuroverbrenging.

INTER-PSY

INTER-PSY is een GGZ-instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. Het bedrijf maakt een forse groei door en heeft inmiddels achttien vestigingen. In snel tempo worden meer bedrijven aan de onderneming toegevoegd. Ayhan Tatlicioglu: “INTER-PSY kent een interessant momentum en ons werkterrein wordt voortdurend uitgebreid. Het is dan ook de bedoeling dat we met Groningen als basis onze activiteiten vanuit het noorden verder gaan uitbreiden naar andere delen van Nederland. Vanzelfsprekend bestaat daarbij de behoefte aan veilig en kwalitatief goed vervoer, maar ook aan auto’s die wendbaar en praktisch zijn in stedelijk gebied. Op basis van onze positieve ervaringen hebben we bij de uitbreiding van ons wagenpark weer gekozen voor de smart forfour.”

INTER-PSY biedt professionele en deskundige ambulante geestelijke gezondheidszorg. Vanwege de flexibele en patiëntgerichte inzet van de medewerkers sluit deze zorg nauw aan op de behoeften, wensen en verwachtingen van de patiënten en hun directe omgeving. Er wordt gewerkt in resultaatgerichte, zelfsturende en innoverende kleine teams waar de medewerkers proactief en betrokken zijn.