11
maart
2014
|
01:00
Europe/Amsterdam

Intelligent Drive in de praktijk: nieuwe S-Klasse inclusief gratis uitgebreide productinstructie

Steeds meer Mercedes-Benz modellen zijn uitgevoerd met Intelligent Drive: geavanceerde assistentiesystemen die nauw met elkaar samenwerken voor een ongeëvenaard veiligheids- en comfortniveau. Om optimaal van alle functies van Intelligent Drive te kunnen genieten én profiteren, biedt de Mercedes-Benz DrivingAcademy nu een unieke service aan: de Intelligent Drive specialist, die in een één op één-sessie alle mogelijkheden nader uitlegt. Deze service is gratis voor iedereen die bij de officiële Mercedes-Benz dealer een S-Klasse aanschaft. Ook eigenaren van andere modellen kunnen de Intelligent Drive specialist boeken.

Mercedes-Benz is dé pionier als het gaat om het in serieproductie brengen van assistentiesystemen die het rijden veiliger en comfortabeler maken. Met Intelligent Drive heeft het merk wederom een nieuwe maatstaf gezet. Intelligent Drive ondersteunt de bestuurder actief bij alle verkeerssituaties, ook de meest kritische. Bovendien biedt Intelligent Drive ongekende mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld (online) multimedia, telefonie en navigatie.

Eén op één uitleg van  de Intelligent Drive specialist

De nieuwe S-Klasse is leverbaar met de meest uitgebreide vorm van Intelligent Drive. Om daar optimaal profijt van te hebben, krijgen klanten die een S-Klasse bij de officiële Mercedes-Benz dealer aanschaffen een  voucher. Deze geeft recht op een twee uur durende gratis sessie met de Intelligent Drive specialist. Klanten kunnen deze specialist boeken op een tijd en een plaats die hen het best uit komt. De specialist kan aanwezig zijn bij de aflevering van de auto, maar kan ook langs komen als de bestuurder al enige weken ervaring heeft opgedaan met de S-Klasse. Als er dan nog zaken zijn die een nadere uitleg en/of een demonstratie behoeven, kan de Intelligent Drive specialist precies daar op in gaan. Uiteraard kan hij aandacht besteden aan de rijsystemen en manieren om zo zuinig mogelijk te rijden en daarnaast kan hij de voorkeursinstellingen voor bijvoorbeeld navigatie, internet, audio en telefoon verzorgen. De wensen van de klant zijn altijd het uitgangspunt en het mooie is dat de specialist de uitleg geeft aan de hand van de auto van de klant. Mercedes-Benz-rijders die een ander model met Intelligent Drive hebben, kunnen de specialist boeken via deze link.

Unieke service

Het complexer wordende verkeer stelt voortdurend hogere eisen aan de bestuurder en de auto. Mercedes-Benz Intelligent Drive speelt hierop in. Het is een nieuwe mijlpaal naar autonoom autorijden zonder ongevallen, waarmee bovendien nieuwe perspectieven worden geboden voor de mobiliteit van de toekomst.

Onderdeel van Mercedes-Benz DrivingAcademy

De Intelligent Drive specialist is een dienst van de Mercedes-Benz DrivingAcademy (MBDA). Deze divisie van het merk richt zich volledig op educatie en verkeersveiligheid. RoadSense, het succesvolle verkeerseducatieproject voor scholieren valt ook onder de vlag van de MBDA. Daarnaast biedt de MBDA een innovatieve rijopleiding aan, waarbij persoonlijke coaching centraal staat. Deze rijopleiding is nu al in diverse Nederlandse steden te volgen – het slagingspercentage ligt er beduidend hoger dan bij traditionele rijopleidingen. Uitgebreide informatie over de MBDA is te vinden op www.mb-drivingacademy.nl.