05
juni
2009
|
02:00
Europe/Amsterdam

Harmonie in C - C-Klasse Estate nu ook als Business Edition

Mercedes-Benz voegt de C 180 KOMPRESSOR Estate Business Edition toe aan het leveringsgamma van de populaire C-Klasse. Dit model speelt in op zowel de ratio als de emotie van de zakelijke rijder. De C 180 KOMPRESSOR Estate Business Edition heeft altijd een groen label en biedt tegelijkertijd een extra rijke standaarduitrusting zonder dat daarvoor een meerprijs wordt berekend. De gunstige effecten daarvan werken door in de leaseprijs en de bijtelling.

De C 180 KOMPRESSOR Estate Business Edition is een zakelijk aanbod met sterke pluspunten. Om te beginnen beschikt deze uitvoering over de nieuwe en krachtige 1,6-liter BlueEFFICIENCY-krachtbron met 118 kW/156 pk en 230 Nm. Deze koppelt prestaties van hoog niveau aan groene energielabels. De versie met handsgeschakelde zesversnellingsbak is goed voor een B-label, de uitvoering met automatische transmissie heeft een C-label.

De emotie

Emotie en ratio gaan in de C 180 KOMPRESSOR Estate Business Edition in perfecte harmonie samen. Dit model beschikt namelijk over zakelijk verantwoorde én comfortverhogende extra’s als metallic lak, Park Tronic system vóór en achter, regensensor, DVD-navigatie, Bluetooth-telefoonfunctie, diefstal-/inbraakalarm, velours matten en telefoonvoorbereiding. Voor dit uitgebreide pakket extra’s wordt geen meerpijs berekend. Dat betekent dat de C 180 KOMPRESSOR Estate Business Edition al leverbaar is vanaf € 37.949. Dit is tevens de gunstige fiscale waarde die de basis vormt voor de berekening van de bijtelling. De leaseprijs start bij € 739 (op basis van 48 maanden en 20.000 km/jaar) via Mercedes-Benz Financial Services. Voor een nog sterker individueel tintje is de C 180 KOMPRESSOR Estate Business Edition ook leverbaar in combinatie met de AVANTGARDE- of de ELEGANCE-line. Speciaal voor dit model bedraagt de meerprijs van deze lines slechts € 990. Normaal bedraagt de extra investering hiervoor € 2.671. Ook dit klantvoordeel komt tot uiting in een aantrekelijke leaseprijs en gunstige fiscale bijtelling.