28
juli
2009
|
02:00
Europe/Amsterdam

Grootste meeting van smart-fans ter wereld in Oostenrijk: smart times 2009 – trefpunt voor de smart-community

Van 21 t/m 23 augustus aanstaande vindt in Oostenrijk de grootste meeting ter wereld voor liefhebbers van smart plaats. Bij het evenement ‘smart times 2009’ staan er een parade, een concert, creatieve activiteiten en vooral veel lol op het programma. De locatie is het oude luchthaventerrein in Zell am See/Kaprun.

Elf jaar na de introductie kent smart een grote schare liefhebbers. De smart-community is niet alleen bijzonder actief, maar groeit ook nog steeds. Enkele duizenden smart-fans uit heel Europa, velen van hen met speciale, creatief vormgegeven versies van hun auto, ontmoeten elkaar deze zomer in Zell am See/Kaprun. Tot de hoogtepunten van het programma behoren het smart-corso, het smart times-contest en de gezamenlijke party. Natuurlijk zijn er ook live-concerten en gesprekken met technici, tuners en experts.

smart times 2009: het programma op een rij

Op vrijdagavond 21 augustus wordt het programma officiëel geopend met een feest voor alle deelnemers op het oude vliegveld. Op zaterdag start om 11.00 uur het smart-corso. Vorig jaar namen hieraan maar liefst 743 smarts deel, waarmee een vermelding in het Guiness Book of Records werd behaald. ’s Middags is er het smart times-contest, waarbij de aanpassingen van de auto’s (design, styling, tuning, audio), maar ook de rijvaardigheid van de deelnemers worden beoordeeld. Op zaterdagavond is er dan de exclusieve smart party in de burcht van Kaprun onder het motto ‘Welcome to the smart class’. Hoogtepunt van de avond is het live concert van Steve Appleton, de prominente muzikale nieuwkomer uit Groot-Brittannië. Met zijn song ‘Inner City Lover’ levert Appleton de muziek voor de actuele smart-reclamecampagne. Het programma wordt afgesloten met het zogeheten smart-frühshopping, een veiling van vele interessante zaken voor smart-liefhebbers.

De deelname aan smart times 2009 is gratis. Aanmelden kan via de website www.smarttimes.at of vanaf 21 augustus 2009 ter plekke op het oude luchthaventerrein van Zell am See/Kaprun in Oostenrijk.