31
maart
2005
|
02:00
Europe/Amsterdam

Goede ervaring met de eerste generatie Axor trekkers

  • Drie nieuwe generatie Axor 1835 LS voor distributie van levensmiddelen

  • Goede ervaring met de eerste generatie Axor trekkers

  • Betrouwbare techniek en hoge servicegraad bij Mercedes-Benz dealer

Ambrosius Transporten B.V. in Hoogeveen is een specialist in transport, opslag en distributie. Dankzij een divers wagenpark met 90 trekkende eenheden beschikt het bedrijf over een gevarieerde orderportefeuille met gerenommeerde opdrachtgevers. Voor de regionale en nationale distributie van levensmiddelen in Nederland maakte Ambrosius Transporten B.V. enkele jaren geleden als één van de eerste bedrijven in Nederland al gebruik van de Mercedes-Benz Axor bedrijfswagens.

De eerdere ervaringen met het vorige model van de Axor hebben ertoe geleid dat er recentelijk drie nieuwe Axor trekkers van het type 1835 LS aan het wagenpark zijn toegevoegd. Vooral voor de distributie van zware lading is de nieuwe Axor een ideaal voertuig. Met volle lading bedraagt het totale treingewicht 40 ton. Dankzij een hoog koppel in een groot toerengebied van de Axor zijn er desondanks weinig schakelmomenten vereist. Bovendien is het merendeel van alle ritten tijdsgebonden met een marge van slechts 15 minuten. Daarmee is de betrouwbaarheid van het voertuig en de inzet van de chauffeurs van cruciaal belang.

Wat betreft de betrouwbaarheid laat de techniek Ambrosius Transporten B.V. vrijwel nooit in de steek. Ook dankzij het preventieve onderhoud door Mercedes-Benz dealer Van Diest Automobielbedrijven blijft Ambrosius Transporten B.V. optimaal mobiel. Het uitgebreide servicepakket , de flexibele, klantgerichte instelling en de meedenkende rol zorgen ervoor dat de chauffeurs van Ambrosius zich altijd welkom voelen.

Met enkele miljoenen kilometers op jaarbasis beïnvloedt een gunstig brandstofverbruik van de Axors de resultaten van Ambrosius Transporten B.V. aanzienlijk. Onder de chauffeurs zijn de nieuwe Axor trekkers eveneens een populair voertuig. Qua luxe kent de truck een zeer hoge standaard en datzelfde geldt voor het comfort en de rijeigenschappen