20
april
2005
|
02:00
Europe/Amsterdam

Geheel in stijl met nieuwe Mercedes-Benz Autosport collectie

Het raceseizoen in de Formule 1 is alweer begonnen en de competitie in de DTM, de belangrijkste toerwagenklasse van Europa, is onlangs van start gegaan. Als vanouds is Mercedes-Benz dit jaar weer in beide categorieën vertegenwoordigd. In de Formule 1 komen coureurs Kimi Räikkönen en Juan Pablo Montoya in de kleuren van het West McLaren Mercedes team uit, terwijl in de DTM tal van prominente coureurs met de Mercedes-Benz C-Klasse aan de start verschijnen. Naast bekende namen als Bernd Schneider en Jean Alesi maakte dit jaar tweevoudig Formule 1-wereldkampioen Mika Häkkinen bij het Mercedes-Benz-fabrieksteam zijn debuut in de DTM. Passend bij de start van het nieuwe raceseizoen is er een nieuwe catalogus van de Mercedes-Benz Autosport collectie uitgegeven. Hierin is rondom beide racecategorieën van alles te vinden voor de liefhebbers van hoogwaardige accessoires en collector’s items.

De kledinglijn omvat onder andere tal van verschillende jacks, shirts en handige accessoires die niet alleen bij een bezoek aan het racecircuit goed van pas komen, maar ook uitermate geschikt zijn voor strand, sport of vrije tijd.

Strandslippers, een modieuze zonnebril, naar keuze zelfs met verwisselbare glazen, en een multifunctionele reistas zijn slechts een paar voorbeelden van de hoogwaardige artikelen uit de nieuwe Mercedes-Benz Autosport collectie. Speciaal voor jeugdige raceliefhebbers is er de Kids-collectie.

Natuurlijk draait in de autosport alles om tijd. Vandaar dat het programma een aantal fraaie horloges omvat, waarbij de thema’s Formule 1 en DTM opnieuw terugkomen. Er kan worden gekozen uit diverse modellen, van het robuuste Formule 1-fan-horloge van quartz-uurwerken tot het absolute topmodel, de geavanceerde en fraaie Limited Edition chronograaf, die alleen al vanwege zijn beperkte productie een echt verzamelstuk is.

Voor de vele liefhebbers van modelauto’s biedt de Mercedes-Benz Autosport collectie ook volop keuze. Gedetailleerde replica’s van de wedstrijdauto’s, de McLaren Mercedes Formule 1-bolides en de Mercedes-Benz C-Klasses uit de DTM, die perfect tot hun recht komen op een bureau of in een vitrine. Verkrijgbaar in de schalen 1:43 en 1:18 in diverse uitvoeringen. De volledige Mercedes-Benz Autosport collectie is opgenomen in de nieuwe catalogus, die verkrijgbaar is bij de Mercedes-Benz dealer.