15
oktober
2009
|
02:00
Europe/Amsterdam

Gecertificeerd onderhoud voor (semi-) klassieke Mercedes-Benz-modellen: De klasse van de Classic Partners

Al voordat het begrip in zwang raakte, was (en is) duurzaamheid dé kerneigenschap van elke Mercedes-Benz. Dat is dagelijks te zien: de Nederlandse wegen worden ‘bevolkt’ door een groot aantal (semi-) klassieke modellen van het merk. Die auto’s worden door hun eigenaren gekoesterd. Met de benoeming van acht officiële Mercedes-Benz Classic Partners hebben deze eigenaren nu gegarandeerd een goed adres voor onderhoud.

Mercedes-Benz Classic Partner is een internationaal begrip dat nu ook zijn weg naar Nederland heeft gevonden. Dealerbedrijven die als Mercedes-Benz Classic Partner worden aangewezen, kenmerken zich door puur vakmanschap. Deze bedrijven werken volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz en hebben bovendien toegang tot het meest uitgebreide arsenaal aan originele onderdelen. Deze combinatie is dé manier om een (semi-) klassieke Mercedes-Benz in topconditie te houden.

Ervaring en jong talent

Bij Mercedes-Benz Classic Partners zijn even evaren als vakbekwame technici te vinden, maar het past bij het merk dat er ook een jonge generatie van enthousiaste specialisten opstaat, die zich nadrukkelijk wil richten op het werk(en) aan old- en youngtimers. Zo is de toekomst van deze Mercedes-Benz-modellen gegarandeerd.

Het predicaat Mercedes-Benz Classic Partner wordt in Nederland verleend door de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs (Stichting MBAC). Deze stichting is officieel erkend door zowel Mercedes-Benz Nederland als door het moederbedrijf Daimler AG in Stuttgart. Leden van clubs die zijn aangesloten bij de Stichting MBAC krijgen bij de Mercedes-Benz Classic Partners in Nederland op vertoon van hun clubpas korting op onderdelen én op het werkplaatstarief. Meer informatie over de Stichting MBAC is te vinden op www.mbac.nl

De volgende dealers zijn aangewezen als Mercedes-Benz Classic Partner:

Autobedrijf Victoria B.V., Schiedam

Stern Auto, Nieuwegein

Stern Auto, Hilversum

Gomes Noord-Holland B.V., Beverwijk

ROGAM Gouda, Moordrecht

Automobielbedrijf P. Louwerse B.V. Burgh-Haamstede

L.I.A.M. Leiden

Mercedes-Benz Den Haag, Den Haag