23
november
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Extra ster voor De Librije

  •  S 400 HYBRID Lang ‘Butler-limousine’ voor Librije’s Hotel

  • Luxe, comfort en ruimte in combinatie met milieuontziende technologie

Librije’s Hotel in Zwolle heeft een Mercedes-Benz S 400 HYBRID Lang in gebruik genomen als zogenaamde Butler-limousine. De auto wordt ingezet om gasten van Librije’s Hotel in alle comfort van en naar het bijbehorende driesterren restaurant De Librije te vervoeren. De nieuwe Butler Limousine werd geleverd door
Mercedes-Benz dealer Wensink uit Zwolle. Gastvrouw Thérèse Boer van de Librije nam de auto in ontvangst.

Driesterren restaurant de Librije en Librije’s Hotel in Zwolle hebben twee vaste butlers in dienst. Zij hebben slechts één taak: het de gasten zo aangenaam mogelijk maken. Voor het vervoer van gasten tussen restaurant de Librije en Librije’s hotel dat in de voormalige vrouwengevangenis is gevestigd, kunnen de butlers nu gebruik maken van een stijlvolle en comfortabele Mercedes-Benz S 400 HYBRID Lang.

 Eerlijk en hoogwaardig

Gastvrouw Thérèse Boer nam de limousine in ontvangst en toonde zich daarbij uitermate enthousiast: “Het idee voor de inzet van deze limousine is voortgekomen uit de goede relatie die we al langer met Mercedes-Benz dealer Wensink in Zwolle hebben. Tijdens een etentje hadden we het over het maximaal verwennen van gasten en klanten en zodoende kwam de Mercedes-Benz S-Klasse steeds nadrukkelijker in beeld, ook al omdat die auto perfect aansluit op onze eigen filosofie. In De Librije maken we voor onze gerechten zo veel mogelijk gebruik van eerlijke, hoogwaardige ingrediënten uit de streek en die regionale aanpak trekken we ook op andere vlakken graag door – goede dingen vind je vaak dicht bij huis.”

 Milieuvriendelijk comfort

 De keuze voor de S 400 HYBRID Lang is volgens Thérèse Boer niet toevallig: “De limousine spreekt ons aan omdat zijn techniek het milieu zo veel mogelijk ontziet. Voor de gerechten in ons restaurant zijn we afhankelijk van goede producten en dus van een gezond milieu en daar leveren we graag een bijdrage aan. Maar de belangrijkste overweging voor de inzet van deze S-Klasse is natuurlijk de zeer hoge mate van luxe en comfort – persoonlijk ben ik bijvoorbeeld zeer gecharmeerd van het wortelnotenhout waarmee het interieur is afgewerkt. Bovendien is de auto zeer ruim: achterin is er meer dan voldoende plaats voor drie volwassenen. De S 400 HYBRID Lang past in alle opzichten bij ons en ik ben er dan ook van overtuigd dat we er veel gasten heel erg blij mee gaan maken.”