23
februari
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Extra compleet uitgeruste modellen tijdelijk leverbaar - Pure weelde: De C-Klasse Premium Edition

  • Veel extra’s, bijtellingvriendelijke meerprijs, voordeel tot € 4.499

  • All-in: navigatie, actieve parkeergeleiding, cruise control en meer

  • C 220 CDI Limousine en Coupé Premium Edition met 20% bijtelling

De succesvolle Mercedes-Benz C-Klasse (Limousine, Estate en Coupé) is er nu tijdelijk in de extra rijk uitgeruste Premium Edition-uitvoering. Standaard op deze modellen zijn onder meer LED dagrijverlichting, navigatiesysteem en PARKTRONIC parkeerhulp met actieve parkeergeleiding. Deze en andere extra’s worden aangeboden tegen een bijtellingvriendelijke meerprijs. De prijslijst vermeldt bedragen vanaf € 36.795.

De Premium Edition-uitvoeringen van de C-Klasse maken hun naam op overtuigende wijze waar. Ze zijn standaard voorzien van metallic lak (Limousine en Estate), LED dagrijverlichting, Cruise Control (TEMPOMAT), Becker Map Pilot navigatiesysteem, PARKTRONIC parkeerhulp met actieve parkeergeleiding, een multifunctioneel met nappaleder bekleed stuur (vierspaaks in de Limousine en Estate, driespaaks voor de Coupé en Avantgarde-modellen). Voor de Limousine en Estate geldt bovendien dat er (zonder meerprijs) keuze is uit de comfortabele Elegance-uitvoering of de sportief getinte Avantgarde. Bij beide zijn 16-inch lichtmetalen velgen inbegrepen. Alle C-Klasse Premium Edition-modellen kunnen voor een meerprijs van slechts € 995 (normaal € 1.814) voorzien worden van het Intelligent Light System. Dit omvat Bi-xenonverlichting met actieve bochtverlichting en variabele lichtverdeling voor buitenwegen, snelwegen en bij dichte mist. Ook een koplampreinigingssysteem, dynamische lichthoogteregeling en knipperlichten en achterlichten met LED-techniek zijn hierbij inbegrepen. De ILS-koplampen geven de C-Klasse een dynamische uitstraling.

Voor alle viercilinder modellen

De Premium Edition-uitvoering is te bestellen in combinatie met alle viercilinder benzine- en dieselmodellen van de C-Klasse. Ook de C 220 CDI Limousine en Coupé met 20% bijtelling zijn leverbaar als Premium Edition en dat geldt ook voor de Limousine- en de Estate-modellen met de geavanceerde 4MATIC vierwielaandrijving. Vrijwel alle C-Klasse Premium Edition modellen hebben een groen energielabel.

De C-Klasse Limousine Premium Edition is er vanaf € 36.795 en de Estate Premium Edition vanaf € 38.695. De C-Klasse Coupé Premium Edition is leverbaar vanaf € 40.195.