15
mei
2017
|
10:58
Europe/Amsterdam

‘Electrify your life’ tijdens grootste bijeenkomst van smart fans ter wereld

Op 16 en 17 juni 2017 komt de wereldwijde smart fancommunity bijeen in Salou aan de Spaanse Costa Dorada voor smart times 2017. Twee dagen lang vormt Salou het decor voor de grootste bijeenkomst van liefhebbers van de fabrikant van stadsauto’s. Er worden duizenden smart fans van over de hele wereld verwacht, sommige met individueel aangeklede en omgebouwde smarts. Dit jaar wordt veel aandacht besteed aan elektromobiliteit onder het motto ‘Electrify your life’. De smart fortwo, forfour en fortwo cabrio worden geleverd met elektrische aandrijflijn – honderd procent rijplezier in combinatie met nul emissies is zodoende al realiteit bij het merk. smart is de enige autofabrikant die zijn gehele modellengamma zowel met verbrandings- als elektromotor levert.

In Salou bieden de organisatoren een gevarieerd programma aan, met onder meer trendy sportactiviteiten, leuke excursies door Catalonië, livemuziek en interviews met designers, tuners en experts. Dit jaar ligt de focus op de smart clubs van over de hele wereld. Te midden van de smart community kunnen zij zich ‘live on stage’ presenteren aan de internationale fans.

Een ander hoogtepunt is het optreden van het Australische dj- en producerduo Nervo. De twee zangeressen en DJanes gelden als een van de populairste groepen uit de elektronische muziekscene. Traditionele onderdelen van smart times zijn de smart vlooienmarkt, de grote smart parade die elk jaar veel mensen trekt, en de smart times contest waarbij bezoekers hun favoriete fanauto’s kiezen. Verder hebben bezoekers de mogelijkheid om een testrit te maken met de smart electric drive-modellen.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.smarttimes17.com. Hier kan men zich ook aanmelden om het evenement gratis te bezoeken.