24
juli
2009
|
02:00
Europe/Amsterdam

Eerste smart via www.mijnsmart.nl afgeleverd

Gisteren vond de aflevering plaats van de eerste smart fortwo micro hybrid drive (mhd) die was besteld via de website www.mijnsmart.nl . Danielle Dorresteijn uit Doorn (gemeente Utrechtse Heuvelrug) is de eerste in Nederland die zo’n bijzondere smart rijdt. “Online bestellen is de gemakkelijkste weg”, vindt de 33-jarige Doornse. Begin deze maand introduceerde smart via www.mijnsmart.nl de mogelijkheid om online een bijzonder compleet uitgeruste smart te bestellen in combinatie met een private leaseconstructie tegen een zeer aantrekkelijk vast all-in tarief van € 269 per maand. Ook hierdoor raakte Danielle Dorresteijn overtuigd: “Zo’n constructie is ideaal, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten. Je kunt gewoon zorgeloos rijden, je hoeft nergens meer naar om te kijken.”

Danielle Dorresteijn werd door haar vader gewezen op de mogelijkheid om via www.mijnsmart.nl online een smart fortwo mhd te bestellen. “Mijn vader wist dat ik op zoek was naar een leuke auto. Ik had bij het smart center Utrecht al een keer een proefrit gemaakt met de smart fortwo en raakte zo overtuigd. Ik vind de smart een leuke, opvallende auto.” Over de bestelprocedure was ze al even enthousiast: “Je hoeft geen waslijst aan gegevens in te vullen, alleen de meest noodzakelijke informatie wordt gevraagd en verder wijst het zichzelf. Online bestellen is vlot en gemakkelijk!”

De smart fortwo mhd die via www.mijnsmart.nl kan worden besteld, is bijzonder compleet uitgerust met onder andere een geïntegreerd DVD-navigatiesysteem, Bluetooth (voor handsfree bellen), airconditioning en een radio/CD/DVD-speler met USB-aansluiting. De klant heeft de keuze uit drie typische smart-kleuren: deep black, chrystal white en rally red. Naast bovengenoemde exclusieve eigenschappen kenmerkt de smart fortwo mhd met de efficiënte 45 kW/61 pk sterke benzinemotor zich door zijn extreme zuinigheid (gemiddeld 1:23) en het comfortabele start-/stopsysteem met startgenerator. In het leasetatief zijn verzekering en wegenbelasting, onderhoud/reparatie, vervanging van banden, internationale pechhulp en vervangend vervoer inbegrepen.