28
oktober
2014
|
01:00
Europe/Amsterdam

Eerste Mercedes-Benz Van ProCenters in Nederland

  • Hogenbirk Bedrijfswagens en Stern Auto hebben de primeur

  • Van ProCenter biedt extra services en voordelen voor bestelwagenklanten

Mercedes-Benz bestelwagendealers Stern Auto en Hogenbirk Bedrijfswagens zijn officieel gecertificeerd als Van ProCenter. Mercedes-Benz wil met het openen van Van ProCenters in heel Nederland bestelwagenklanten nog beter bedienen met een pakket aan services en voordelen. Deze certificering bevestigt de hoge standaard die Mercedes-Benz al hanteert voor de meer dan 70 Mercedes-Benz bestelwagenvestigingen in Nederland.

Als onderdeel van de ‘Strategie 2020’ wordt mondiaal  door het moederbedrijf Daimler AG vele miljoenen geïnvesteerd in de bestelwagenfabrieken; zowel in verbetering van het productieproces als in training van de medewerkers. Met de Europese uitrol van de Van ProCenters wordt bovendien fors geïnvesteerd in de dienstverlening op dealerniveau. Dit alles past in de groeistrategie zoals ingezet voor Mercedes-Benz Vans.

Twaalf vestigingen in Nederland

Per vandaag zijn er twaalf vestigingen in Nederland gecertificeerd als Van ProCenter. Met twee locaties van Hogenbirk Bedrijfswagens en tien van Stern Auto zijn de eerste Van ProCenters in de regio Groot-Rotterdam en Midden Nederland een feit. Deze vestigingen voldoen aan een pakket aan eisen op het gebied van customer excellence waarmee ondernemers met één of meerdere bestelwagens nog beter worden bediend. Het is de ambitie om in 2015  alle Mercedes-Benz bestelwagendealers d als Van ProCenter te certificeren.

De voordelen voor de Mercedes-Benz bestelwagen klant

Van ProCenter is ontwikkeld om bovenop de servicegerichte dienstverlening van de Mercedes-Benz dealer, extra voordelen te bieden aan ondernemers met een Citan, Vito of Sprinter bestelwagen. Deze zakelijke doelgroep heeft over het algemeen weinig tijd en wil honderd procent kunnen vertrouwen op de bedrijfsmatige mobiliteit. Daarom heeft het Van ProCenter bijvoorbeeld het volledige bestelwagenaanbod beschikbaar, zijn er gespecialiseerde verkoopadviseurs voor de zakelijke markt, is de op- en ombouw expertise in huis aanwezig en gelden er ruimere openingstijden in de werkplaats, op een aantal strategische locaties zelfs tot 22.00 ‘s avonds. Wanneer de bestelwagen in de werkplaats staat is er een alternatief voertuig beschikbaar, zodat de mobiliteit gewaarborgd blijft. Tevens kan men gebruik maken van de haal- en brengservice van de dealer.


***


Fotobijschriften:

Van ProCenter Stern Auto,  van links naar rechts:

Stefan Smale (Sales Coach Vans, Mercedes-Benz Nederland)

Arnoud Zuijdendorp (Algemeen Directeur, Stern)

Ronald Stork (Network Development Vans, Mercedes-Benz Nederland)

Jaco de Jong (Sales Manager Vans, Stern)

Ronald Rosenkrantz (Area Sales Manager Vans, Mercedes-Benz Nederland)

Jorus Vos (Managing Director Vans, Mercedes-Benz Nederland)


Van ProCenter Hogenbirk Bedrijfswagens,  van links naar rechts:

Ronald Stork (Network Development Vans, Mercedes-Benz Nederland)

Ronald Rosenkrantz (Area Sales Manager Vans, Mercedes-Benz Nederland)

Joost van Bruggen (Sales Manager Vans, Hogenbirk)

Stefan Smale (Sales Coach Vans, Mercedes-Benz Nederland)

Brigitte van der Kuijp (Marketing & CRM, Hogenbirk)

Jorus Vos (Managing Director Vans, Mercedes-Benz Nederland)

Robert Hogenbirk (Algemeen Directeur, Hogenbirk)

Marc Nijhof (ICT/IBV/Marketing manager, Hogenbirk)