05
april
2012
|
02:00
Europe/Amsterdam

Eerste kennismaking Mercedes-Benz Citan op BedrijfsautoRAI

Op de BedrijfsautoRAI, die van 17 t/m 21 april a.s. in het Europacomplex van de Amsterdam RAI plaatsvindt, kunnen bezoekers voor het eerst kennismaken met de nieuwe Mercedes-Benz Citan. In een afgesloten blackbox wordt een tipje van de sluier opgelicht zodat bezoekers een eerste indruk kunnen opdoen van deze compacte nieuwe bestelwagen.

De nieuwe Citan

De compacte Citan die in september van dit jaar op deIAA bedrijfswagens in Hannover officieel wordt gepresenteerd, is de perfecte aanvulling op het huidige bestelwagenaanbod van Mercedes-Benz. Kwaliteit, veiligheid, comfort, maar ook de typische Merdes-Benz stijl zijn de herkenbare waarden die ook in het nieuwe model duidelijk terug te zien zullen zijn. De Citan wordt leverbaar met één benzine- en drie dieselmotoren, inclusief zuinige BlueEFFICIENCY-uitvoeringen. Een elektrisch aangedreven versie staat eveneens op de planning. De Citan wordt leverbaar in diverse uitvoeringen: lengte en gewichtsklasse zijn aan individuele wensen en behoeften aan te passen. Het ruimteaanbod in de Citan is ondanks de bescheiden buitenafmetingen opvallend groot.

Maak kennis op de BedrijfsautoRAI

Als aanbieder van zowel bestelwagens als trucks en een volledig, aanvullend dienstenpakket, positioneert Mercedes-Benz zich van 17 t/m 21 april als ideale businesspartner die de transporteur alle denkbare vervoersvraagstukken volledig uit handen kan nemen. Op de BedrijfsautoRAI zijn er twee stands: de trucks zijn ondergebracht op stand 01.220 in de Europahal en het bestelwagenprogramma op een daarnaast gelegen stand in de Oosthal (04.110). Maar ook op het buitenterrein, waar dynamische rijpresentaties plaatsvinden, is Mercedes-Benz goed vertegenwoordigd. Op de BedrijfsautoRAI zal een tipje van de sluier worden opgelicht van de nieuwe Citan. Bezoekers kunnen bij wijze van primeur in een afgesloten blackbox een eerste goede indruk krijgen van het nieuwe Mercedes-Benz bestelwagenmodel. Eind dit jaar wordt de Citan op de Nederlandse markt verwacht.