18
oktober
2007
|
02:00
Europe/Amsterdam

E-Klasse Business Edition: hart voor de zaak

In de categorie ‘zakelijk verantwoorde investeringen’ is en blijft de Mercedes-Benz E-Klasse een topper. Maar hij weet zijn berijders ook te ‘raken’. Zo is de E-Klasse net onderscheiden met de AutoWeek Tevredenheidstrofee 2007. Om te benadrukken dat zakelijk verantwoord prima samen kan gaan met een uitgebreide standaarduitrusting, is er nu de E-Klasse Business Edition. Dit model biedt voor een geringe meerprijs veel extra’s die het (zaken)leven verder veraangenamen.

De Mercedes-Benz E-Klasse Business Edition is er als Limousine en Estate en is direct uit voorraad leverbaar. De Business-uitvoeringen zijn standaard voorzien van Metallic lak, PARKTRONIC en parameter stuurbekrachtiging. De interieuruitrusting wordt uitgebreid met een alarminstallatie (inclusief interieurdetectie en wegsleepbeveiliging), de MB radio 50 APS met navigatie, TMC-ontvanger en een radio-/CD-speler, telefoonvoorbereiding, THERMOTRONIC vier-zone automatische airconditioning en stoelverwarming vóór. De waarde van het Business-pakket bedraagt € 8.518, maar de Mercedes-Benz dealer factureert, zo lang de voorraad strekt, slechts € 1.995 extra.


E-Klasse Special Edition: ultieme luxe

Op basis van E280 CDI (Limousine en Estate) heeft Mercedes-Benz de Special Edition ontwikkeld. Naast de toch al uitgebreide standaarduitrusting biedt dit model Metallic lak, lederen bekleding, de 7G-TRONIC automatische versnellingsbak en COMAND APS systeem met geïntegreerde CD-/DVD-speler (MP3-geschikt) en DVD-navigatie. Dit pakket extra’s kost normaal € 8.398, maar er wordt nu slechts € 4.225 extra in rekening gebracht. Ook hier geldt dat de voorraad beperkt is.