21
mei
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

DTM-coureurs van Mercedes maken in de paddock gebruik van de nieuwe smart ebike editions

De DTM-coureurs van het Mercedes-team kunnen zich nu op een sportieve en efficiënte manier door de paddock bewegen. Tijdens de DTM-race in de Oschersleben Motorsport Arena konden de coureurs kennismaken met de nieuwe smart ebike editions.  

Het merk smart presenteert voor het eerst drie special editions gebaseerd op de smart ebike: de orange edition, comfort edition en black edition. De drie varianten hebben alle drie exclusieve kleuren, veel exclusieve features en zijn aantrekkelijk geprijsd. 

"Geweldige vervoermiddelen nog een beetje specialer maken – dat is de fascinatie van de DTM. smart heeft nu hetzelfde gedaan met de drie ebike editions", aldus AMG DTM-coureur Paul Di Resta. "Het is altijd leuk om met een bijzonder vervoermiddel te rijden – of dat nu met vier wielen op het circuit of met twee wielen in de paddock is!" 

De smart orange edition is leverbaar vanaf eind mei. Met zijn in het oog springende kleur flame orange, zadel in zwart/flame orange en accenten zoals en handgrepen in flame orange is deze ebike een echt design highlight. Met € 2.495,- inclusief BTW is de ebike ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. 

Net als het standaardmodel is de smart ebike comfort edition beschikbaar in de twee kleurvarianten crystal white met electric green accenten of mat donkergrijs met flame orange accenten. De standaarduitrusting is van een duidelijk hoger niveau: de verende voorvork, het comfortzadel en het hoge stuur maken het rijden met deze ebike edition bijzonder comfortabel. Bagage kan makkelijk worden vervoerd dankzij het smart ebike bagagerek met expander. De smart ebike comfort edition wordt vanaf eind juni leverbaar en kost € 2.949,- inclusief BTW. De verende voorvork en het bagagerek met expander zijn ook standaard op de sportieve smart ebike black edition, die eveneens vanaf eind juni leverbaar wordt. Het meest opvallende aan de € 2.949,- kostende black edition is de exclusieve kleur: het frame in matzwart vormt een duidelijk contrast met de flame orange accenten en het zwart/flame orange zadel.