20
mei
2010
|
02:00
Europe/Amsterdam

Dieprode trucks voor AGF distributeur: Twee Mercedes-Benz Actros 1841 LS trekkers voor Van der Wel Rotterdam

Aardappelen-, Groente- en Fruitspecialist Van der Wel Rotterdam B.V. heeft sinds kort de beschikking over twee fonkelnieuwe Mercedes-Benz Actros 1841 LS trucks. Deze rode trucks worden ingezet voor het transport en de distributie van AGF-producten van de havens en groothandels naar een grote klantenkring in Nederland, België en Duitsland.

Van der Wel Rotterdam B.V.

De groothandelsonderneming Van der Wel Rotterdam B.V. is opgericht in september 1997 en heeft sindsdien een brede en vaste klantenkring opgebouwd. Vanuit de vestiging op het industriegebied Spaanse Polder in Rotterdam worden onder meer diverse AGF-producten, levensmiddelen, zuidvruchten en diepvriesproducten vervoerd naar ca. 2.500 kleine en middelgrote retailers in Nederland, België en Duitsland. Het eigen wagenpark telt drie trekkende eenheden, maar Van der Wel Rotterdam heeft een netwerk van ongeveer 15 gelieerde transportbedrijven die regelmatig ondersteuning bieden in het distributietransport.

Twee Actros 1841 LS trucks

Ter vervanging van twee oudere Mercedes-Benz trucks, waarvan er één bijna twee miljoen kilometer op de teller had staan, werden recentelijk twee nieuwe Actros trucks aan het wagenpark toegevoegd. De twee rode Actros trucks van het type 1841 LS werden door bedrijfswagendealer ROGAM geleverd met Megaspace cabine.

De Megaspace cabine biedt

dankzij de riante binnenafmetingen, de vlakke cabinevloer en de diverse opbergruimtes

veel comfort voor de chauffeur.

De 410 pk sterke krachtbron en de volautomatische versnellingsbak Mercedes PowerShift leveren veel vermogen en dragen bij aan een zuinig verbruik. De uitstraling van Mercedes-Benz en de betrouwbare kwaliteit zijn voor Van der Wel doorslaggevende argumenten geweest in de keuze voor de Actros. Daarnaast is lijn de van de truck in combinatie met de dieprode kleur naar eigen zeggen een fraaie verschijning. Naar verwachting zullen beide Mercedes-Benz trucks jaarlijks 70.000 kilometer afleggen.