07
oktober
2011
|
02:00
Europe/Amsterdam

Derde internationale Mercedes-Benz verzamelaarsbeurs in Stuttgart

  • Internationale verzamelaarsbeurs met Mercedes-Benz Museum als decor

  • Twee gelimiteerde modellen te koop in de museumshop

  • Mercedes-memorabilia van schaalmodellen tot boekwerken


Mercedes-Benz organiseert 26 november voor de derde maal een internationale verzamelaarsbeurs in het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart. Het museum biedt die zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur een stijlvol decor voor de unieke beurs met Mercedes-Benz-memorabilia als schaalmodellen, brochures, posters, pins en bijzondere boekwerken.

De verzamelaarsbeurs in Stuttgart is sinds 2009 een niet te missen evenement voor Mercedes-Benz liefhebbers. Hier is alles wat met het merk te maken heeft te zien en ook te koop. Niet alleen 1:1 modellen van Mercedes-Benz worden wereldwijd gewaardeerd. Dat gaat zeker ook gelden voor twee gelimiteerde modellen in 1:43 die de museumshop speciaal voor de gelegenheid uitbrengt. Vijhonderd exemplaren van de Mercedes-Benz 220 SE Tourenwagen van fabrikant Spark en evenveel Schuco-modellen van de nieuwe SLK zorgen voor een verhoogde polsslag bij fanatieke verzamelaars. Op de beurs is een groot aantal modellen uit het assortiment van Mercedes-Benz tegen gereduceerde prijzen verkrijgbaar.

De organisatie verwacht opnieuw duizenden bezoekers op het gratis toegankelijke evenement. Net als bij de vorige edities vormen de parkeerterreinen daarbij een Mercedes-Benz museum op zich. Geïnteresseerde handelaren kunnen zich via de link www.mercedes-benz-classic.com/sammlerboerse aanmelden.