10
december
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

De sportieve kant van de zaak: E-Klasse Edition Sport

Alle modellen van de Mercedes-Benz E-Klasse zijn er nu ook in Edition Sport-uitvoering. Dit staat voor een uitrusting met sportieve accenten zoals AMG-styling, DIRECT CONTROL sportonderstel, lichtmetalen AMG-velgen en meer. De E-Klasse Edition Sport is er vanaf € 49.583 (E 200 Coupé) én met 20% bijtelling (E 300 BlueTEC HYBRID Limousine); het klantvoordeel kan oplopen tot bijna € 4.400.

De nadruk van de Edition Sport-uitvoering ligt op dynamiek. Inbegrepen zijn namelijk 18-inch AMG velgen, AMG Styling met vóór- en achterspoilers en sideskirts, dubbele uitlaten, geperforeerde remschijven en het DIRECT CONTROL sportonderstel.

Sportieve luxe en comfort

De sportieve ambiance in het interieur komt op het conto van het driespaaks AMG sportstuur, de sportstoelen, sportpedalen van geborsteld RVS met rubbernoppen en DIRECT SELECT schakelpaddles. Ook inbegrepen zijn de Actieve Parkeerassistent PARKTRONIC, het Intelligent Light System en Becker MAP PILOT Navigatie. De E-Klasse (Limousine, Estate, Coupé, Cabriolet) kan tot en met 31 maart 2014 in Edition Sport-uitvoering worden besteld.