02
juli
2009
|
02:00
Europe/Amsterdam

De slimste én voordeligste private leaseconstructie uitsluitend via www.mijnsmart.nl: Letterlijk via de digitale snelweg!

smart introduceert (weer) wat nieuws: www.mijnsmart.nl . Particulieren kunnen nu online een unieke smart fortwo micro hybrid drive (mhd) bestellen . Het gehele bestelproces van de compleet uitgeruste smart fortwo gebeurt via internet. Deze smart wordt aangeboden voor een leasebedrag vanaf slechts € 269 per maand. Dit bedrag omvat werkelijk alles; verzekering, onderhoud, reparatie, hulp onderweg etc.), met uitzondering van brandstof. En zoals gebruikelijk bij zaken doen via internet: de bestelling wordt thuis afgeleverd.

De private leaseconstructie die smart via www.mijnsmart.nl biedt, is uniek. Niet alleen vanwege het zeer scherpe tarief van € 269 per maand, maar ook omdat deze exclusieve auto alleen via deze site ‘te bestellen’ is. Speciaal voor deze gelegenheid is de smart fortwo mhd standaard uitgerust met onder andere een geïntegreerd DVD-navigatiesysteem, Bluetooth (voor handsfree bellen), airconditioning en een radio/CD/DVD-speler met USB-aansluiting. De klant heeft de keuze uit drie typische smart-kleuren: deep black, chrystal white en rally red.

Naast bovengenoemde exclusieve eigenschappen kenmerkt de smart fortwo mhd met de efficiënte 45 kW/61 pk sterke benzinemotor zich door zijn extreme zuinigheid (gemiddeld 1:23) en het comfortabele start-/stopsysteem met startgenerator.

Vanuit de luie stoel

Het gehele bestelproces van de compleet uitgeruste smart fortwo gebeurt via internet; het bestelformulier is online in te vullen. De klant geeft daarbij zelf de gewenste looptijd (minimaal 2, maximaal 5 jaar) en het jaarkilometrage aan. Daarbij wordt direct duidelijk wat het bijbehorende maandbedrag is. Voor dit maandbedrag wordt de klant vrijgesteld van kosten met betrekking tot verzekering en wegenbelasting, onderhoud/reparatie en vervanging van banden tot en met internationale pechhulp en vervangend vervoer. Alleen de brandstofkosten dient de klant zelf te vergoeden. Echter met een brandstofverbruik van 1:23 is dit ook te overzien. En dat alles voor een vast (laag) bedrag per maand - de consument weet dus altijd precies waar hij aan toe is en komt nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Niet alleen het bestellen van de speciale fortwo gaat razendsnel. Na het afronden van de bestelling kan er ook snel gereden worden - binnen 15 dagen om precies te zijn. De auto kan worden opgehaald bij een smart center naar keuze, maar indien gewenst wordt hij zelfs (gratis) voor de deur afgeleverd door het smart center. En dan zal de kersverse eigenaar toch echt even uit de luie stoel moeten komen.