23
juli
2021
|
14:01
Europe/Amsterdam

De nieuwe Mercedes-Benz Citan - compact van buiten, royaal en zeer functioneel van binnen

Digitale première op Mercedes me media

De nieuwe Mercedes-Benz Citan, en de volledig elektrische modelvariant, de eCitan, worden op woensdag 25 augustus 2021 om 14:00 uur onthuld op het online mediaplatform Mercedes me. Marcus Breitschwerdt (Head of Mercedes-Benz Vans), Natalie Sonntag (Product Marketing Mercedes-Benz Small Vans) en Dirk Hipp (Chief Engineer Mercedes-Benz Small Vans) geven korte presentaties over de belangrijkste kenmerken van deze nieuwe modellen.

Of het nu gaat om het kenmerkende design, de rijkwaliteit of de veiligheid en connectiviteit, de nieuwe generatie van de Mercedes-Benz Citan heeft het DNA dat klanten van het merk kennen en waarderen. Met zijn compacte buitenmaten, doch royale binnenruimte en een hoog laadvolume is deze compacte bedrijfswagen in te zetten voor een breed scala aan transportbehoeften, vooral voor binnenstedelijke distributieactiviteiten. De wijd openende schuifdeuren aan de linker én rechterzijde zorgen samen met de lage laaddrempel voor een gemakkelijke toegang tot het interieur en eenvoudig laden.

De Citan Tourer maakt het passagiers nu nog comfortabeler. Deze personenuitvoering biedt een hoge functionaliteit en variabiliteit en maakt daarnaast indruk met de uitgebreide veiligheidsuitrusting en hoogstaand rijcomfort.

De wereldpremière van de nieuwe Citan is te volgen via https://media.mercedes-benz.com/Citan. Aanvullend biedt Mercedes-Benz Vans op Mercedes me media uitgebreide informatie voor mediavertegenwoordigers. Naast de oorspronkelijke audio in het Engels wordt de uitzending met ondertiteling in verschillende talen aangeboden. Uitgebreid persmateriaal – waaronder video’s, graphics, persberichten en foto’s – is eveneens via Mercedes me media beschikbaar.