11
april
2007
|
02:00
Europe/Amsterdam

De Mercedes-Benz Demodagen komen er weer aan!

In april, mei en juni organiseert Mercedes-Benz in samenwerking met een aantal truckdealers wederom de Mercedes-Benz Demodagen. Deze dagen staan geheel in het teken van de laatste transportontwikkelingen én het brede Mercedes-Benz producten- en dienstengamma. Voor de Demodagen worden vooraf afspraken voor begeleide demoritten ingepland, waardoor er maximale aandacht is voor de ondernemer en zijn transportwensen.

Demodagen

De Mercedes-Benz Demodagen werden vorig jaar goed bezocht en worden daarom ook dit jaar weer door een groot aantal dealers georganiseerd. Van april tot en met juni worden ondernemers voorgelicht op het gebied van wetgeving, milieunormen, financieringen en Mercedes-Benz productinnovaties. De dagen vinden plaats bij verschillende truckdealers in heel Nederland. Voorafgaand aan het evenement worden er individueel afspraken met de ondernemers gepland. Hierdoor is er voor iedere bezoeker genoeg tijd voor een persoonlijk gesprek met de bedrijfswagenspecialisten en het maken van een demorit.

Dynamische en informatief

Tijdens de Demodagen gaat er veel aandacht uit naar de laatste ontwikkelingen in de truck en transportsector. Omdat ook de aanhoudende discussie rondom de verscherpte emissienormen een hot item blijft, presenteert Mercedes-Benz met haar BLUETEC-technologie een reeks van producten die nu al voldoen aan de strenge Euro 5-emissienorm. Bezoekers krijgen tijdens de demorit zelf de mogelijkheid deze trucks, inclusief beladen oplegger, te besturen. Deze kennismaking met de Actros biedt transporteurs meteen de gelegenheid om zelf de voordelen van Mercedes PowerShift, de nieuwste automatische versnellingsbak, te ervaren. Daarnaast zijn er ook demoritten mogelijk met o.a. de krachtige Actros 1851 met V8 motor. Financieel dienstverlener Mercedes-Benz CharterWay zal tijdens de Demodagen dieper ingaan op zaken als milieu-investeringsaftrek, subsidies en financieringsmogelijkheden.

Dankzij de Mercedes-Benz Demodagen kunnen ondernemers op een leuke, informele manier kennismaken met de dealer, de producten en de diensten van Mercedes-Benz.

Data en locaties

De Demodagen worden georganiseerd op:

  • 20, 21 april bij de L.I.A.M. in Alphen aan de Rijn en Roelofarendsveen

  • 27, 28 april bij de Autoster in Arnhem

  • 4, 5 mei bij de L.I.A.M. in Rijnsburg

  • 18, 19 mei bij de ROGAM in Hellevoetsluis

  • 25, 26 mei bij Mercedes-Benz Den Haag in het Westland

  • 1, 2 juni bij de L.I.A.M. in Lisse

  • 8, 9 juni bij de EMA in Venlo

  • 15, 16 juni bij de EMA in Eindhoven

  • 22, 23 juni bij Van Oeveren-Vervaet in Goes

  • 29, 30 juni bij Gomes in Zaandam

Opgeven en informatie aanvragen is mogelijk via www.mbtrucks.nl.