23
oktober
2007
|
02:00
Europe/Amsterdam

De Mercedes-Benz Actros: de Boss

Stoer, uniek en imponerend. Mercedes-Benz toont op de BedrijfsautoRAI in Amsterdam één van de mooiste Actros-trucks aller tijden. Het uiterlijk schittert door het fraaie special paint spuitwerk. Maar ook binnen in de cabine zijn kosten nog moeite gespaard op de materialen om de Actros exclusiever dan ooit te maken.


Uniek ontwerp
Adembenemend, uniek, iets waar menig chauffeur van droomt. Deze Actros is bovendien voorzien van een krachtige V8-motor en bewijst ook met zijn prestaties een bijzondere truck te zijn. Chique, stoer en tegelijkertijd toch erg comfortabel. De naam van deze truck die van 26 oktober tot en met 3 november tijdens de BedrijfsautoRAI 2007 wordt gepresenteerd is de Actros Truck ‘n’ Roll Edition. Deze showtruck is voorzien van zandkleurig airbrush spuitwerk met klassieke decoraties van het wilde westen. Alle accessoires zoals de bull-bar, de dubbele uitlaat en de achterbumper zijn exclusief voor deze truck van edelstaal gemaakt en zijn bovendien met een chroomlaag veredeld.  

Imposant interieur
Ook van binnen is de Actros Truck ‘n’ Roll Edition bijzonder. In het interieur zijn alleen lichtkleurig leder en alcantra toegepast. Doordat de meubelmaker zich in de cabine heeft uitgeleefd, is er geen kunststof meer te bespeuren. De werkplek van de chauffeur is met de zithoek, de tafel en de koelkast omgetoverd in een chique, comfortabele en luxe woonruimte. Deze Truck ‘n’ Roll Actros wordt ook echt op kenteken gezet. Dat betekent dat de chauffeur die achter het stuur van deze truck mag plaatsnemen, met recht een geluksvogel genoemd mag worden. Want tijdens vrije uren biedt deze Actros amusement van de bovenste plank: toegang tot het internet, een tft-monitor met een haarscherp beeld en een high-end stereo-installatie.

Indrukwekkende prestaties
De Actros Truck ‘n’ Roll Edition schittert niet alleen door zijn fraaie uiterlijk, ook zijn prestaties liegen er niet om. De wilde paarden op de zijkant van de truck symboliseren de getemde paardenkrachten onder de motorkap. De drieassige Actros 2660 LS 6x4 trekker heeft namelijk een V8-krachtbron die maar 440 kW / 598 pk voortbrengt. Bovendien is de Truck ‘n’ Roll Edition uitgerust met het innovatieve Mercedes PowerShift en diverse moderne Telligent systemen.