09
mei
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

De Lease Editions van Mercedes-Benz: de mooiste balans tussen werk en privé

Mercedes-Benz introduceert speciaal voor de zakelijke markt de Lease Editions van zes populaire modellen: van de A- en B-Klasse via de CLA en GLA tot de C- en E-Klasse. Allemaal combineren ze een riante standaarduitrusting met 20% bijtelling over een scherpe catalogusprijs. De maandelijkse bijtellingsbedragen zijn evenals de leasetarieven bijzonder gunstig.

 

De A-Klasse Lease Edition heeft de pittige en zuinige A 180 CDI als basis. Bij de catalogusprijs van € 28.295 inclusief BTW en BPM zijn onder andere de volgende zaken inbegrepen: bi-xenon verlichting, airconditioning, navigatiesysteem (Becker MAP PILOT), Audio 20 CD, Bluetooth-interface, cruise control, sportstoelen, zitcomfortpakket, lichtmetalen velgen, licht en zichtpakket, regensensor en een met leder bekleed stuur. Ook COLLISION PREVENTION ASSIST en ATTENTION ASSIST zijn standaard. De A-Klasse Lease Edition is er al met een netto maandelijkse bijtelling vanaf € 198/maand. Leasen is mogelijk vanaf € 569/maand.

 

Alle ruimte voor privé en zakelijk: B-Klasse Lease Edition

 

Ook de B-Klasse Lease Edition is bijzonder compleet uitgevoerd. Hij beschikt over vrijwel alle hierboven genoemde extra’s en ook over de actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC. De B 180 CDI Lease Edition is leverbaar vanaf € 32.295 inclusief BTW en BPM. In combinatie met 20% bijtelling leidt dat tot een netto maandelijks bijtellingbedrag vanaf € 226. De ruime en veelzijdige B 180 CDI Lease Edition is te leasen vanaf € 629/maand.

 

Stijlvolle zaak: CLA Lease Edition

 

De avantgardistische stijl van de CLA Lease Edition is ook zakelijk heel verantwoord. Zo beschikt hij standaard onder andere over navigatie, airco, actieve parkeerassistent met PARKTRONIC, bi-xenon verlichting, sportstoelen en het zitcomfortpakket. De catalogusprijs inclusief BTW en BPM vanaf € 33.295 is zeer scherp. De stijlvolle CLA 180 Lease Edition is te leasen vanaf € 609/maand met een netto bijtelling vanaf € 233/maand.

 

Stoer en representatief: GLA Lease Edition

 

De nieuwe, avontuurlijke GLA 180 CDI Lease Edition is vanaf medio juli te bestellen en beschikt over het complete optiepakket dat ook de andere compacte Lease Editions (B- en CLA-Klasse) zo aantrekkelijk maakt, maar dan met 17-inch lichtmetalen velgen. Ook deze stoere SUV heeft een aantrekkelijke prijsstelling: vanaf € 38.295 inclusief BTW en BPM. Dit betekent een netto maandelijkse bijtelling vanaf slechts € 268.

 

Nieuwe C-Klasse ook als Lease Edition

 

De nieuwe C-Klasse, onlangs verkozen tot Leaseauto van het Jaar, is er natuurlijk ook als Lease Edition met een krachtige en zuinige benzinemotor. Hij combineert 20% bijtelling met een weldadige uitrusting. Standaard zijn bijvoorbeeld het LED intelligent Light System, adaptieve grootlichtassistent, navigatie met kleurenscherm, automatische airconditioning, AGILITY CONTROL-onderstel, zitcomfortpakket Audio 20 CD met touchpad, Bluetooth en actieve parkeerassistent met PARKTRONIC. De C 180 Lease Edition valt op door zijn aantrekkelijke prijs: vanaf € 38.995 inclusief BTW en BPM. Leasen kan vanaf € 625/maand. Ook hier is het netto maandbedrag voor de bijtelling zeer gunstig: vanaf € 273.

 

Zakelijke klassieker: E-Klasse Lease Edition

 

De E-Klasse Lease Edition heeft de geavanceerde E 300 BlueTEC Hybrid als basis. Dat betekent: krachtige prestaties bij een minimaal verbruik én slechts 20% bijtelling. De scherpe prijs vanaf € 56.950 inclusief BTW en BPM krijgt een extra dimensie in combinatie met de omvangrijke uitrusting. Inbegrepen zijn LED Intelligent Light System, 18-inch lichtmetalen velgen, navigatie met kleurenscherm, AMG Sportpakket, sportstoelen met verwarming, automatische airco, Audio 20 met Bluetooth-interface, Cruise Control met SPEEDTRONIC, antidiefstalpakket, een 80-liter tank en de veiligheidssystemen COLLISION PREVENTION ASSIST en ATTENTION ASSIST. Door de combinatie van een scherpe catalogusprijs en 20% bijtelling is de E-Klasse Lease Edition te rijden voor een netto maandelijkse bijtelling vanaf € 494. De leaseprijs start bij € 1.079/maand.

 

Uniek: alle Lease Editions bij elkaar

 

Mercedes-Benz organiseert van vrijdag 30 mei t/m zondag 1 juni een exclusief Drive Event waarbij de Lease Editions centraal staan. Geïnteresseerden krijgen hier gedetailleerde informatie over de uitvoeringen, de fiscale voordelen en de scherpe (lease)tarieven. Kijk op www.mercedes-benz.nl voor meer informatie. Uiteraard staan alle modellen ook klaar voor een uitgebreide proefrit. Via deze link is daarvoor direct een afspraak te maken.