03
juni
2005
|
02:00
Europe/Amsterdam

De Keukenman bezorgt 650 keukens per week met nieuwe Mercedes-Benz Axor

 • Volledig Mercedes-Benz wagenpark voor wekelijkse bezorging van 650 keukens en 150 badkamers
 • Nieuwe Axor ideale uitkomst voor specifieke werkzaamheden
 • Maatwerk van Rüttchen Waalwijk sluit perfect aan op ondernemingsfilosofie

  De Keukenman verleent sinds jaar en dag facilitaire ondersteuning aan de succesvolle keuken- en sanitairformules die behoren tot de Waalwijkse Mandemakers Groep. Na aankoop van een keuken of badkamer nemen de 300 medewerkers van De Keukenman het complete logistieke traject uit handen: van het inmeten, bestellen, transporteren en monteren tot eventuele serviceverlening achteraf.

  Dit traject is bijzonder belangrijk om de klantentevredenheid op een hoog niveau te houden. Om wekelijks ruim 650 keukens en 150 badkamers probleemloos bij de consument af te leveren, vertrouwt De Keukenman voor 100% op 18 betrouwbare bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

  Recentelijk zijn vier nieuwe Mercedes-Benz Axors aan het wagenpark toegevoegd. Twee Axor bakwagens van het type 1823L zijn voorzien van een wissellaadbak. Dankzij dit systeem kan de ene laadbak worden geladen terwijl de andere laadbak onderweg is naar nieuwe klanten. Ook worden er twee Axor 1828LS trekkers ingezet met een cityoplegger, waarin 10 keukens per rit vervoerd worden. Alle Axors zijn geheel ingericht volgens de laatste Arbo-richtlijnen.

  De nieuwe Mercedes-Benz Axor is voor deze specifieke werkzaamheden een perfecte uitkomst. Dankzij het lage eigen gewicht kan er meer lading per rit worden meegenomen, zonder overbelading van het voertuig. En dat is met de vele natuurstenen aanrechtbladen een ideale uitkomst. Jaarlijks rijdt ieder voertuig gemiddeld 90.000 km.

  De samenwerking met de lokale Mercedes-Benz dealer Rüttchen Waalwijk is verregaand. Alle variabele kosten voor reparatie- en onderhoud, restwaarde en verzekering zijn door de dealer omgezet naar vaste, lage en vooraf bekende kosten. Verder zorgt de werkplaats voor flexibele maatwerkoplossingen, door bijvoorbeeld het onderhoud aan de bedrijfswagens in de avonduren te verrichten.

  Zelfs het demopark van de officiële Mercedes-Benz dealer is aangepast aan de gewenste voertuigen van De Keukenman. Dankzij deze externe reservecapaciteit kan De Keukenman flexibel reageren op de marktvraag en is optimale mobiliteit altijd gegarandeerd. De opbouw van alle voertuigen en cityopleggers wordt bovendien uitgevoerd bij Carbouw Oss, dat eveneens onderdeel uitmaakt van de Rüttchen Groep. Zo heeft De Keukenman één vast aanspreekpunt voor haar mobiliteitsoplossingen. Het maatwerk van Rüttchen Waalwijk sluit daarmee naadloos aan op de ondernemingsfilosofie van De Keukenman en de Mandemakers Groep.