30
september
2011
|
02:00
Europe/Amsterdam

De geur van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz heeft nu ook zijn eigen geurlijn voor mannen. Onder de naam Mercedes-Benz Perfume, The first fragrance for men komen in het eerste kwartaal van 2012 een eau de toilette, after shave, deodorant en douche- en bodygel op de markt. De geur van Mercedes-Benz is in één woord samen te vatten: markant.

De nieuwe geurlijn van Mercedes-Benz is ontwikkeld door top-parfumeur Olivier Cresp, die grote geuren van toonaangevende parfummerken op zijn naam heeft staan. De nieuwe geur van Mercedes-Benz kenmerkt zich door frisse accenten van Calabrische bergamot, citroen-essence en Italiaanse mandarijnen. Zijn warmte dankt het aan bourbonpeper, violen, muskaatnoot en galbanum-hars. De basistoon van de geur wordt gevormd door Amerikaans cederhout, vetiver-gras en patchouli.

In stijl verpakt

De eau de toilette van Mercedes-Benz is verpakt in een fles die niet alleen mannelijk maar ook modern en elegant is. Deze eau de toilette is evenals de after shave, de deodorant en de douche- en bodygel vanaf begin 2012 verkrijgbaar in zorgvuldig geselecteerde parfumwinkels.