12
oktober
2015
|
02:00
Europe/Amsterdam

Daimler Fleet Management: maatwerk voor nieuwe mobiliteit

Daimler Fleet Management, de merkonfhankelijke lease- en financieringsgstak van Daimler, positioneert zich zowel internationaal als in Nederland nu nog sterker als Mobility Service Provider die perfect inspeelt op veranderende mobiliteitsbehoeften. Bedrijven met een gemiddeld wagenpark krijgen dankzij een intensieve persoonlijke benadering van een vaste contactpersoon en de nieuwste mobiliteitsoplossingen van Daimler altijd maatwerk én flexibiliteit op het gebied van (nieuwe) mobiliteit. Deze ‘Excellent Drive’ wordt ook weerspiegeld op de nieuwe site van Daimler Fleet Management. 

Daimler Fleet Management werkt in Nederland voortaan onder het motto ‘Excellent Drive’. Dit staat voor maatwerk op mobiliteitsgebied. De persoonlijke benadering speelt daarbij een sleutelrol – ook nieuwe mobiliteit is mensenwerk. Daimler Fleet Management verzorgt op die manier de optimale leaseoplossing. Deze wordt altijd ingevuld met premium- en multibrandproducten, bijvoorbeeld met modellen van Mercedes-Benz, Volkswagen, Peugeot, Renault, etc. Maar ook met hoogwaardige mobiliteitsdiensten zoals car2go. Belangrijk daarbij is dat Daimler Fleet Management zijn klanten op alle fronten ontzorgt – Excellent Drive staat ook voor een volledig servicepakket. Een belangrijk bijkomend voordeel voor klanten is dat Daimler Fleet Management werkt volgens het one stop shop-principe: alles onder één dak dus. Voor de berijders geldt dat ook: zij kunnen voor álle onderhouds- en reparatiediensten terecht bij de merkgarage. Ze hoeven dus niet naar verschillende adressen voor bijvoorbeeld ruiten- en bandenservice.

Mobiliteit van de toekomst

Volgens Commercieel Manager Mohamed el Maknouzi is Daimler Fleet Management klaar voor de toekomst: “Ook internationaal georiënteerde bedrijven kunnen we perfect bedienen omdat we wereldwijd actief zijn. Bovendien gaan we verder waar een traditionele leasemaatschappij stopt: we bieden mobiliteit in de breedste zin van het woord door een optimale combinatie van premiumproducten en -diensten, waaronder innovatieve nieuwe mobiliteitsoplossingen van Daimler, zoals Mercedes-Benz Rent en car2go. Onze persoonlijke benadering betaalt zich op alle fronten uit: bij het vinden van dé mobiliteitsoplossing, maar ook ook bij het oplossen van problemen. Met Excellent Drive bouwen we aan langdurige, goede relaties.”

Nieuwe site toont alle facetten van Excellent Drive

De nieuwe koers van Daimler Fleet Management wordt ook zichtbaar op www.daimler-fleetmanagement.nl. Op deze nieuwe site zijn alle slimme mobilteitsoplossingen terug te vinden, inclusief calculatoren en natuurlijk mogelijkheden voor direct persoonlijk contact. De resultaten van Excellent Drive van Daimler Fleet Management komen op hun beurt perfect naar voren in ‘testimonials’ van klanten.