03
oktober
2011
|
02:00
Europe/Amsterdam

Curves: het bochtenmagazine van AMG

  • Fascinerende bochten op adembenemende wijze in beeld gebracht

  • Collectors item en stijlvolle routeplanner in één

  • Twee nieuwe edities in 2012

AMG introduceert Curves Magazine, een prachtige, meer dan 160 pagina’s tellende uitgave die volledig is gewijd aan de mooiste bochten die een automobilist tegen kan komen. De eerste editie van Curves verkent de haarspelden en ook de lange, de korte de (on)overzichtelijke, de langgerekte én andere bochten die de Franse Alpen voor elke autoliefhebber tot een feest maken. In 2012 verschijnen nog twee Curves, die volledig in het teken staan van prachtige rondingen en ideale lijnen in Zuid Tirol en Zwitserland.

Curves mag dan een uitgave van AMG zijn, er is op de advertentie van de CL 63 AMG (titel: ‘Thunderstatement’) na geen auto in te bekennen. Curves laat uitsluitend bochten zien, vrijwel allemaal vanuit het perspectief van een bestuurder. Door de prachtige fotografie en de perfecte druk- en papierkwaliteit is Curves een waar collectors item. Daarbij is het 800 gram zware magazine ook een handig hulpmiddel om een reis (of een omweg) te plannen. Van elke route wordt bijvoorbeeld de afstand, de reistijd en het (te overwinnen) hoogteverschil aangegeven. Bovendien zijn er goede tips voor restaurants en hotels. De routes die in Curves beschreven worden, zijn namelijk zo adembenemend mooi én fascinerend, dat je ze nooit zou willen verlaten.

Typisch AMG

De Frankrijk-editie is de eerste uit een serie Curves Magazines. In 2012 volgen uitgaven die zijn gewijd aan Zwitserland en Zuid Tirol. Het is geen toeval dat juist AMG dit uitermate fraaie magazine uitbrengt. AMG-rijders en -liefhebbers weten allemaal dat een rechte lijn de kortste verbinding tussen twee punten is, maar ze weten vooral dat een bocht de meest amusante is.

Eeen voorproefje van Curves is te vinden op www.curves-magazin.com . Via deze site is Curves ook te bestellen voor € 15,00. Er is keus uit een Engels- en een Duitstalige editie.