08
februari
2005
|
01:00
Europe/Amsterdam

Chrysler PT Cruiser is de auto die vrouwen willen

Vraag 30.000 Amerikaanse vrouwen welke auto zij willen en het antwoord in de compacte klasse luidt: de Chrysler PT Cruiser.

Het Good Housekeeping Institute is een Amerikaanse belangenvereniging voor vrouwen. Samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau J.D. Power and Associates, heeft deze organisatie meer dan 30.000 eigenaressen van nieuwe auto‚Äôs ondervraagd over de mate van tevredenheid over hun recente aanschaf. Uit dit grote praktijkonderzoek kwam de Chrysler PT Cruiser als ‚ÄėBest Premium Compact Car ‚Äô naar voren.

Design en safety first

Veiligheid bleek in het onderzoek dé tevredenheidsfactor, maar uiteraard waren er andere medebepalende zaken zoals degelijkheid, design, de kwaliteit van in- en exterieur en de rust in het interieur. Op al deze punten haalde de PT Cruiser hoge scores en bewees daarmee op vele fronten aan uiteenlopende wensen en eisen te kunnen voldoen.

Lange termijn

John Kupsch, technisch directeur van het Good Housekeeping Institute lichtte de hoge scores van de Chrysler PT Cruiser als volgt toe: ‚ÄúBedrijven die veel aandacht besteden aan de wensen van vrouwen, en dan vooral op het gebied van veiligheid, kwaliteit, prestaties en waar voor het geld in het algemeen, zullen op langere termijn als beste uit de bus komen.‚ÄĚ

Korte termijn

De onderscheiding voor de PT Cruiser bewijst dat Chrysler bij de ontwikkeling van haar producten rekening houdt met de specifieke wensen van vrouwen. Goed nieuws: het profiteren daarvan kan op korte termijn. De eigenzinnige, veilige, krachtige en kwalitatief hoogwaardige PT Cruiser is tevens als cabriolet leverbaar en is er al vanaf ‚ā¨ 17.950.