10
december
2009
|
01:00
Europe/Amsterdam

C 63 AMG: volgas het jaar uit

Mercedes AMG sluit 2009 af met een snelle aanbieding op de C 63 AMG. Omdat per 1 januari een aanzienlijke prijsaanpassing voor deze topsporter onder de C-Klasse modellen geldt, is nu een extra aantal modellen beschikbaar. Deze staan inmiddels bij de Mercedes-Benz dealers en worden tegen aantrekkelijke condities aangeboden. Kopers kunnen daarbij profiteren van een financierings-aanbod dat even scherp is als het weggedrag van de auto. Bovendien bestaat de mogelijkheid om de auto in 2010 op kenteken te zetten.

De prijs van de ultrasportieve Mercedes-Benz C 63 AMG stijgt mede door de BPM-wijzigingen per 1 januari met € 5.000. Speciaal voor de liefhebbers van deze auto is daarom nu een beperkt aantal extra modellen beschikbaar. De Mercedes-Benz dealers kunnen extact voorrekenen hoe het voordeel uitpakt door de auto nog dit jaar te bestellen. De kentekenaanvraag voor deze vooraadauto’s dient nog dit jaar verzonden te worden, maar dit maakt wel een 2010-registratie mogelijk.

Het financieringsvoordeel

Het nog in 2009 aanschaffen van een C 63 AMG levert dus een groot voordeel in aanschafprijs en (dus) ook de bijtelling op. Daar hoeft het echter niet bij te blijven. Mercedes-Benz Financial biedt voor alle nieuwe auto’s - dus ook voor de C 63 AMG - een financieringsvoorstel met slechts 5,9% rente aan. Ook hiervoor geldt 31 december aanstaande als einddatum. En dus is ‘snel schakelen’ ook voor dit aanbod een must. En laat de C 63 AMG daarvoor nou bij uitstek geschikt zijn…