02
september
2008
|
02:00
Europe/Amsterdam

Buram Electro breidt wagenpark uit met zes nieuwe Mercedes-Benz Vito’s

Buram Electro B.V. is al ruim vijftig jaar de Nederlandse importeur van onder meer de bekende Liebherr-koelkasten. Naast de verkoop van deze koelkasten neemt het bedrijf ook de service en het onderhoud voor zijn rekening. Voor het vervoer van de servicemonteurs zijn onlangs bij bedrijfswagendealer Biemond & van Wijk zes nieuwe Vito’s aangeschaft. Een keuze die door Buram in samenspraak met de servicemonteurs werd gemaakt.

Buram Electro

De Liebherr-koelkast wordt door Buram Electro ook wel de Mercedes-Benz onder de koelkasten genoemd. Dat Buram Electro heeft gekozen voor de Mercedes-Benz Vito is dan ook geen verrassing. Omdat Buram Electro een landelijk netwerk van servicemonteurs garandeert, is een bedrijfszeker wagenpark van groot belang. De medewerkers rijden gemiddeld ongeveer 40.000 kilometer per jaar van en naar pariculieren, bedrijven en horecagelegenheden. Het wagenpark telt momenteel vijftien eenheden met een zilveren ster op de grille. Recentelijk zijn daarin zes nieuwe Mercedes-Benz Vito’s van het type 109 CDI opgenomen.

Rendabel en comfortabel

De Vito’s zijn geleverd door bedrijfswagendealer Biemond & van Wijk Aalsmeer. De lange onderhoudsintervallen design en het grote comfort waren voor Buram Electro doorslaggevend in de keuze voor deze bestelwagens. De zes Vito’s zijn geleverd met het Business Line pakket waarin onder andere TEMPMATIC airconditioning, warmtewerend glas en elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels zijn opgenomen. De servicemonteurs zijn daardoor verzekerd van vele comfortabele kilometers in de Vito.