22
mei
2008
|
02:00
Europe/Amsterdam

Boudewijn Heilijgers vertrekt naar Saudi-Arabië

Met ingang van 1 augustus 2008 is Boudewijn Heilijgers, Directeur Divisie Bedrijfswagens Mercedes-Benz Nederland, benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van Juffali Automotive Corporation/JACO en National Automobile Industry /NAI in Saoedi-Arabië. Beide ondernemingen zijn een joint venture van de Juffali Group uit Saoedi-Arabië en Daimler AG uit Duitsland en gevestigd in Jeddah.

Juffali Automotive Corporation/JACO is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens en autobussen en beschikt over een eigen dealernetwerk in de belangrijkste plaatsen in het land. National Automobile Industry/NAI assembleert Mercedes-Benz bedrijfswagens voor de regio.

Voor zijn benoeming tot divisiedirecteur bij Mercedes-Benz Nederland was Boudewijn Heilijgers (53) al actief in de internationale truck- en buswereld. In die hoedanigheid heeft hij ook in het Midden-Oosten gewerkt. Tot 1 augustus a.s. blijft Boudewijn Heilijgers verantwoordelijk voor de bedrijfswagenactiviteiten van Mercedes-Benz Nederland.