17
maart
2009
|
01:00
Europe/Amsterdam

Betonwerken Nederland heeft rotsvast vertrouwen in Mercedes-Benz

Onlangs heeft Mercedes-Benz bedrijfswagendealer Baan Twente twee rijk uitgerust Sprinters 315 CDI afgeleverd bij Betonwerken Nederland. Dit zijn de eerste Mercedes-Benz voertuigen voor het bedrijf dat vestigingen heeft in Emmeloord en Rijssen.

Betonwerken Nederland

Betonwerken Nederland is in 2006 opgericht en stort monoliet betonnen vloeren voor diverse opdrachtgevers. Dit houdt in dat men de betonnen vloeren in één keer stort en deze vervolgens meteen glad afwerkt. De twee Mercedes-Benz Sprinters 315 CDI zijn aangeschaft voor het vervoer van bouwmaterialen. Eén Sprinter wordt ingezet wanneer het stortwerk wordt verricht. De andere vervoert het materieel voor de afwerking, en wordt dus ingezet zodra de storting is gedaan.

Comfortabele Sprinters

Baan Twente heeft de twee Mercedes-Benz Sprinters op verzoek van Betonwerken Nederland van alle gemakken voorzien. De chauffeurs zijn dan ook bijzonder tevreden over de nieuwe Sprinters die onder andere met standkachels, airconditioning en tempomaat Cruise Control zijn uitgerust. De lijsten, bumpers en spiegelkappen zijn in kleur gespoten om de voertuigen een nog strakkere uitstraling te geven. Ook is aan de extra veiligheid gedacht. De Sprinter die wordt ingezet voor de afwerking van de vloeren heeft een zwaailicht op het dak.

Betrouwbaar en degelijk

Ben Leusman, één van de drie eigenaren van Betonwerken Nederland, rijdt privé al enkele jaren naar volle tevredenheid Mercedes-Benz. Betrouwbaarheid en degelijkheid vormen dan ook de doorslaggevende factoren om ook zakelijk Mercedes-Benz te gaan rijden. Bovendien is de aantrekkelijke kilometerkostprijs dankzij het lage brandstofverbruik en de hoge restwaarde ook een belangrijk voordeel. Het professionele uiterlijk van de Sprinters versterkt tot slot ook de uitstraling van het bedrijf.