31
mei
2011
|
02:00
Europe/Amsterdam

Beste innovatie op het gebied van duurzame mobiliteit: Go-Greener wint BlueEFFICIENCY Award

Go-Greener, het bedrijf uit Renswoude dat een modulair pakket bespaarproducten en -technieken voor auto’s aanbiedt, is winnaar geworden van de BlueEFFICIENCY Award 2011. Deze prestigieuze prijs is door Mercedes-Benz Nederland in het leven geroepen om de beste innovatie op het gebied van duurzame mobiliteit te belonen. De award wordt jaarlijks uitgereikt in het kader van de MKB Innovatie Top 100.

Dit jaar waren vijf bedrijven genomineerd voor de BlueEFFICIENCY Award. Uiteindelijk ging de prijs naar Go-Greener uit Renswoude. Dit bedrijf levert eenvoudig en universeel toe te passen producten en technieken die auto’s zuiniger, schoner, onderhoudsarmer en veiliger maken. Voorbeelden zijn LED-verlichting, een digitaal bandenspanning-monitoringsysteem, uitwasbare luchtfilters etc. Al deze toepassingen ondersteunen de automobilist in veiliger en groener rijden en leveren bovendien direct geldbesparingen op. Deze efficiënte benadering levert het bedrijf de BlueEFFICIENCY Award op. Go-Greener directeur Ton van Rooijen over de prijs: “Deze prijs is voor ons een bevestiging dat ook het vergroenen (vernieuwen) van voertuigen kan bijdragen aan verdere kostenbesparing én verduurzaming van automobiliteit.”

Initiatief van Mercedes-Benz Nederland

De BlueEFFICIENCY Award is een initiatief van Mercedes-Benz Nederland. Hij wordt toegekend om de beste innovatie op het gebied van duurzame mobiliteit te belonen. De uitrekeiking vindt jaarlijks plaats binnen het kader van de MKB Innovatie top 100, een competitie waarbij de meest innovatieve onderneming binnen het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf wordt aangewezen. De MKB Innovatie Top 100 werd dit jaar georganiseerd bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht. Martin Hegeman, Divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars: “Ons merk op dit moment zijn 125-jarige bestaan onder het motto ‘125 jaar innovatie’ en we zijn dan ook blij dat we juist nu gastheer waren van de MKB Innovatie Top 100. Go-Greener is een bedrijf dat zijn visie op perfecte wijze heeft vertaald naar goede en praktische producten. En die producten komen bovendien op het juiste moment – gevoel voor timing is óók een belangrijke succesfactor. Ik feliciteer Go-Greener dan ook van harte met een welverdiende BlueEFFICIENCY Award.”