19
september
2005
|
02:00
Europe/Amsterdam

Axor 1828 L de keuze van ondernemer en chauffeur

  • Axor 1828 L de keuze van ondernemer en chauffeur

  • Optimale inzet dankzij laag eigen gewicht en gunstige exploitatiekosten

  • Positieve eerste ervaring daarom order voor tweede Axor Bakwagen

Het jonge transportbedrijf F.I.T.S. Logistics uit het Zuid-Hollandse Barendrecht timmert sinds haar oprichting in 2003 flink aan de weg. De oprichters hebben ruime ervaring binnen de transport- en logistieksector en besturen de organisatie met veel toewijding. F.I.T.S. Logistics richt zich op een breed scala van vervoer en logistieke activiteiten. Naast vervoer over de weg verzorgt het transportbedrijf ook lucht- en zeevrachten. Voor het vervoer van scheeps- en industriemotoren tot en met displays voor Chiquita bananen, F.I.T.S. Logistics is voor iedere partij een betrouwbare partner.

Betrouwbaarheid is voor de organisatie een sleutelwoord. Omdat de klanten er blind op vertrouwen dat het logistieke proces gesmeerd verloopt, is de organisatie sterk afhankelijk van gegarandeerde mobiliteit. Het is daarom niet verwonderlijk dat men zich bij de officiƫle Mercedes-Benz bedrijfswagen dealer Hogenbirk in Rotterdam uitvoerig heeft laten inlichten over de mogelijkheden van de Mercedes-Benz bedrijfswagens. De Mercedes-Benz Axor 1828 L bakwagen bleek al snel de ideale oplossing.

De Axor heeft als kenmerk een laag eigen gewicht waardoor het laadvermogen nog verder toeneemt. Daarnaast biedt de Axor de ondernemer lage exploitatiekosten. Met name voor de middellange afstanden in het zware distributiewerk is de Axor de aangewezen truck. Door de krachtige zescilinder lijnmotoren met een hoog motorkoppel is de Axor de vrachtwagen voor zowel ondernemer als chauffeur.

F.I.T.S. Logistics heeft bij deze Axor gekozen voor een grote slaapcabine met hoog dak voor een maximaal chauffeurscomfort. Daarnaast is deze Mercedes-Benz voorzien van een fraaie set lampen, die de Axor een nog krachtiger uitstraling geven. Op de bakwagen is het beeldmerk van Detroit Diesel te zien, hetgeen onderdeel is van M.T.U. (Motoren- und Turbinen Union) uit Friedrichshafen. F.I.T.S. Logistics onderhoudt een zeer nauwe en prettige relatie met M.T.U. dat op zijn beurt tot het DaimlerChrysler concern behoort.

Inmiddels heeft de Axor van zijn eerste kilometers afgelegd voor F.I.T.S. Logistics en het debuut mag als zeer succesvol omschreven worden. De organisatie is zo te spreken over de goede prestaties van de Axor, daarom is nu al besloten om nog een exemplaar toe te voegen aan het groeiende wagenpark van F.I.T.S. Logistics.