03
november
2005
|
01:00
Europe/Amsterdam

Autobedrijf P. Hommel werkt aan nieuw pand

  • ‘Piet Hommel, nummer 1 in service’

  • Verhuizing van Waspik naar Waalwijk

  • Nieuwbouw geeft extra mogelijkheden door betere bereikbaarheid en toegankelijkheid

Mercedes-Benz servicepartner Piet Hommel verhuist van Waspik naar Waalwijk. De eerste paal voor een hypermodern nieuw pand is woensdag 2 november geslagen op een zichtlocatie langs de A59 in Waalwijk. De nieuwbouw biedt volgens Hommel nieuwe kansen op het gebied van after sales voor Mercedes-Benz.

Piet Hommel is geen onbekende in autoland. Het bedrijf is al 37 jaar actief in het Brabantse Waspik, onder de rook van Waalwijk. Met name op het gebied van service heeft het bedrijf zijn sporen verdiend. Al jaren achtereen scoort de Mercedes-Benz servicepartner landelijk gezien het best als het gaat om klanttevredenheid van Mercedes-Benz rijders. Het is voor het gedreven team van Piet Hommel elk jaar weer een uitdaging om opnieuw aan het credo ‘ Piet Hommel, nummer 1 in service’ te voldoen.

De nieuwbouw van 6300 vierkante meter is verdeeld in showrooms over twee verdiepingen en een grote werkplaats. Dit geeft de medewerkers van autobedrijf P. Hommel nieuwe mogelijkheden om nog beter te scoren. De service kan straks nog sneller door de verbeterde bereikbaarheid en toegankelijkheid. De werkplaats en de inrichting hiervan zijn volgens de laatste technologische ontwikkelingen ingericht.

Om de service nog verder te optimaliseren breidt Hommel het aantal personeelsleden fors uit. Het pand op de hoek van de Kleiweg en Biesbosweg in Waalwijk wordt naar verwachting in mei 2006 opgeleverd.