22
februari
2005
|
01:00
Europe/Amsterdam

Alleen bedrijfswagens van Mercedes-Benz in het wagenpark

  • Twee nieuwe Atego’s en een Axor 1823

  • Alleen bedrijfswagens van Mercedes-Benz in het wagenpark

  • Grote tevredenheid dankzij perfecte service van Mercedes-Benz dealer EMA

Ton Cornelissen Koeriersdiensten B.V. (TCK) in Helmond heeft recentelijk twee nieuwe Atego’s van het type 815 Automaat voor distributievervoer en 1223 voor koelvervoer in gebruik genomen. Daarnaast is er nog een nieuwe Axor 1823 aan het wagenpark toegevoegd. Dankzij het uitgebreide productenaanbod is Mercedes-Benz perfect in staat om altijd het ideale voertuig te leveren voor de uiteenlopende diensten die TCK zijn klanten aanbiedt. In het wagenpark van TCK zijn totaal 40 bestelwagens en trucks opgenomen, allemaal van het merk Mercedes-Benz. Uit de bestelwagenreeks zijn de Vaneo, Vito en Sprinter vertegenwoordigd en uit de succesvolle truckserie de Atego, Axor en Actros.

TCK heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring opgedaan met koeriers- en andere transportdiensten. Binnen één uur na ontvangst van de opdracht staat één van de vakkundige TCK koeriers bij de opdrachtgever voor de deur. En dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Betrouwbaarheid van het wagenpark is daarom voor het bedrijf van cruciaal belang

Om ongeplande stilstand van het wagenpark tot het absolute minimum te beperken, vertrouwt TCK op de goede service van de officiële Mercedes-Benz dealer EMA in Helmond. Ton Cornelissen van TCK zegt hierover: “Met EMA in Helmond hebben we een perfecte verstandhouding. Het is eigenlijk een soort huwelijk. Om alle beloften richting onze klanten waar te maken, moeten we blind op EMA kunnen vertrouwen. Ze spelen perfect in op onze wensen. Ze zijn flexibel, hebben verlengde openingstijden en ze houden ons altijd mobiel. Hun servicegerichte instelling is grandioos.”

De trekkers rijden per jaar circa 150.000 kilometer en de bestelwagens rijden jaarlijks ruim 85.000 kilometer. De nieuwe bedrijfswagens zijn geleasd via Mercedes-Benz CharterWay en tevens is er een reparatie- en onderhoudscontract afgesloten. Hiermee worden onverwachte tegenvallers volledig uitgesloten en is TCK in staat om vaste kosten per kilometer te calculeren. Bij tijdelijke pieken of extra vraag naar een bepaalde uitvoering van een bestelwagen of truck valt het koeriersbedrijf terug op Mercedes-Benz bedrijfswagens van SterVerhuur in Helmond.

Ton Cornelissen en zijn vrouw zijn zo enthousiast over het merk Mercedes-Benz dat zij hun twee Duitse Herders Axor en Atego hebben genoemd. De drie pasgeboren puppies zijn vernoemd naar de Vario, Viano en Sprinter.