06
november
2015
|
01:00
Europe/Amsterdam

'All Time Stars': Mercedes-Benz young- en oldtimers

Het Mercedes-Benz Museum verkoopt onder de naam 'All Time

Stars' young- en oldtimers van het merk met de ster. Het complete aanbod

is te vinden op de website http://alltime-stars.com. De auto's kunnen

ook in het Mercedes-Benz Museum worden bezichtigd en gekocht. Voor

gedetailleerde informatie kan een beroep worden gedaan op een uitgebreid team van specialisten.

Het kopen van een klassieke auto is een kwestie van vertrouwen. De 'All Time Stars' van Mercedes-Benz voldoen aan de kwaliteitsbelofte van het merk, ook bij de aanschaf van een youngtimer en een oldtimer. De focus ligt op klassiekers die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Het doel is een zo groot mogelijke transparantie te creëren. Daarom nemen de specialisten van het Mercedes-Benz Museum iedere auto aan de hand van een checklist van 160 punten nauwkeurig onder de loep. Op deze manier worden eventuele gebreken of schoonheidsfoutjes opgespoord en in detail gedocumenteerd. De adviseurs weten bovendien precies wat er na de eerste uitlevering van de auto werd gewijzigd en wat nog steeds voldoet aan de uitleveringseisen.

De 'All Time Stars' weerspiegelen de grote diversiteit aan auto's die het merk door de jaren heen heeft gebouwd. In principe bestaat het aanbod uit alle auto's van Mercedes-Benz en zijn voorgangermerken. Het oudste model dat momenteel wordt aangeboden is een Typ 630 Kompressor uit 1929, het jongste model een E 320 Cabriolet uit 1995.

Drie ‘editions’

Alle auto's zijn ingedeeld in drie 'editions' die staan voor conditie en authenticiteit.

'Premium Edition': young- en oldtimers in zeldzame originele conditie met weinig kilometers op de teller en auto's die door experts van Mercedes-Benz Classic in Fellbach/Stuttgart met de grootst mogelijke zorg zijn gerestaureerd.

'Collectors Edition': deze young- en oldtimers bevinden zich technisch en optisch gezien in een goede conditie, hun patina verleent hen een bijzonder karakter.

'Drivers Edition': voor liefhebbers die hun youngtimer of oldtimer aanschaffen voor dagelijks gebruik of hem zelf willen opknappen. De technische toestand van deze auto's is goed maar er is nog restauratiepotentieel.