17
september
2018
|
13:09
Europe/Amsterdam

Afdeling Corporate Communications van Mercedes-Benz Cars Nederland compleet

Met de komst van Robert Bakker en Helen Van Nuffelen is het team Corporate Communications bij Mercedes-Benz Cars Nederland compleet. Lydia Altena blijft het vertrouwde gezicht als PR Manager Mercedes-Benz Cars. Met de nieuwe samenstelling wil Mercedes-Benz haar reputatie naar alle stakeholders verder versterken.

Sinds begin dit jaar staat Helen Van Nuffelen (44) aan het hoofd van de afdeling Corporate Communications van Mercedes-Benz Cars Nederland en Mercedes-Benz Belgium Luxembourg. Helen is Master in de Communicatiewetenschappen en houder van een diploma Advanced Automotive Management. In 1998 startte zij haar carrière bij Mercedes-Benz Belgium Luxembourg op de afdeling Press & Corporate Communications. Dankzij diverse verantwoordelijkheden in dat team heeft ze een uitgebreide ervaring opgebouwd.

Robert Bakker (53) versterkt per heden het team als Corporate Communications Specialist. In deze functie is hij verantwoordelijk voor interne communicatie, reputatiemanagement, bedrijfscommunicatie - inclusief woordvoerderschap voor corporate onderwerpen - en crisismanagement. Robert Bakker kan terugblikken op een jarenlange carrière bij Miele waar hij ervaring heeft opgedaan in zowel Marketing als Corporate Communications – een afdeling die onder zijn leiding werd opgezet.

“Robert is gepokt en gemazeld in de wereld van de corporate communicatie”, vertelt Helen Van Nuffelen. “Zijn ervaring is een grote troef, die hij bovendien koppelt aan een groot enthousiasme voor het merk met de ster. We zijn dan ook blij Robert aan boord te hebben.”

Binnen het team Corporate Communications is Lydia Altena (41) actief als PR Manager Mercedes-Benz Cars. Haar jarenlange expertise op dit vlak is uitmuntend en maakt haar tot ideale aanspreekpunt voor alle productgerelateerde onderwerpen.

Vans en Trucks

Marieke van Amelsfort (46) is sinds 2014 in haar functie van PR Manager Vans verantwoordelijk voor public relations, social media en events binnen Mercedes-Benz Vans Nederland (Mercedes-Benz X-Klasse, Citan, Vito en Sprinter).

Binnen Mercedes-Benz Trucks Nederland is Jan van Gelderen (64) als PR Manager Trucks & FUSO bedrijfswagens reeds jarenlang het vertrouwde aanspreekpunt op het gebied van public relations en social media.