08
februari
2011
|
01:00
Europe/Amsterdam

Actros ‘Boer-edition’ steelt de show op de weg: Bijzondere Mercedes-Benz Actros voor Slachterij T. Boer & zn

Onlangs heeft Slachterij T. Boer & zn uit Nieuwerkerk aan den IJssel een bijzondere Actros 1851 LS in het wagenpark opgenomen. De blauwe Mercedes-Benz truck met Megaspace-cabine werd geleverd met diverse pakketten en tal van opties en accenten. Deze unieke Actros kreeg daarom de naam ‘BOER EDITION’ mee.

Voor het vervoer van haar producten heeft Slachterij T. Boer & zn een eigen wagenpark van zes trucks, waarvan drie Mercedes-Benz Actros trekkers. Onlangs werd er bij Mercedes-Benz bedrijfswagendealer ROGAM in Bergschenhoek een nieuwe Actros aangeschaft. Deze is standaard uitgerust met de hardware voor FleetBoard Voertuigmanagement waarmee het brandstofverbruik en de rijstijl van de chauffeur inzichtelijk worden gemaakt. Hierdoor kan een behoorlijke kostenbesparing worden gerealiseerd. Dit maakt de investering in deze Mercedes-Benz Actros voor T. Boer & zn nog rendabeler. Deze Actros, die zo’n 130.000 kilometer per jaar gaat rijden, is geleverd met tal van pakketten, opties en accenten waardoor het de chauffeur werkelijk aan niets ontbreekt.

‘BOER EDITION’

De nieuwe aanwinst is voorzien van de krachtige Euro 5 V8-motor met een vermogen van 375 kW/510 pk. De royale uitrusting van de ruime en comfortabele Megaspace-cabine is uitgebreid met onder meer het Super Drivers Line Pakket, automatische airconditioning, licht- en regensensor en lederen bekleding van de zitplaatsen en een luxe stuurwiel. De portieren en de complete vloermat zijn bovendien met leder bekleed. Het uiterlijk werd verder verfraaid door het Aerodynamica Plus Pakket en het Chroompakket. Verder zijn een RVS lampenbar met vier lampen en een LED-ring op het dak gemonteerd, evenals LED-dagrijverlichting in de boegspoiler en breedtelichten. De wielen zijn voorzien van RVS wielsierringen en naafdop, de spiegels hebben verchroomde spiegelkappen en er zijn RVS instaptreden gemonteerd. De spiegelsteunen en de achterspatschermen zijn in de cabinekleur gespoten. Om het unieke karakter van deze truck te benadrukken heeft Slachterij T. Boer & zn deze als ‘finishing touch’ laten voorzien van de naamplaatjes ‘BOER EDITION’.

Slachterij T. Boer & zn

Slachterij T. Boer & zn uit Nieuwerkerk aan den IJssel is een wereldwijd opererende exportslachterij, gespecialiseerd in kalfsvlees. Per jaar slacht en verwerkt het bedrijf meer dan 400.000 kalveren die in meer dan vijftig landen aan groothandels-, retail- en cateringbedrijven, industrie en horeca worden geleverd. Hofleverancier T. Boer & zn is een zelfstandig onderdeel van de VanDrie Group: 's werelds grootste kalverintegratie met de drie op elkaar afgestemde sectoren kalvermelkindustrie, vleeskalverproductie en kalfsvleesproductie. Als volwaardige, semi-autonome, VanDrie Group dochter conformeert T. Boer & zn zich volledig aan de basisuitgangspunten van het maatschappelijk ondernemerschap. Respect voor mens en dier vormt daarbij het centrale thema. In het ruim honderdjarige bestaan heeft T. Boer & zn zich ontwikkeld tot een kalfsvleesspecialist met een volledig beheerst en getoetst productieproces dat aan de hoge eisen van de International Food Standard (IFS) voldoet.