20
januari
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Actros als reclame op nieuwe bestelwagen: Opvallende Mercedes-Benz Sprinter voor Van der Krogt

Afgelopen week heeft verhuur- en aannemersbedrijf Van der Krogt uit Leidschendam een nieuwe Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI in gebruik genomen. Op de bestelwagen, die als servicebus ingezet zal worden, siert de vorig jaar aangeschafte Actros 5046 AK als reclame voor het bedrijf. Daarmee is de Sprinter een opvallende verschijning op de openbare weg.

Van der Krogt

Sinds de oprichting in 1997 heeft het verhuur- en aannemersbedrijf een flinke groei doorgemaakt. Destijds begonnen met één graafmachine telt het bedrijf nu ongeveer veertig werknemers en bestaat het wagenpark uit circa 30 voertuigen en machines. Het bedrijf is als aannemer onder andere actief op het gebied van grondverzet en alle aanverwante werkzaamheden. Naast het grond-, sloop-, riool- en hovenierswerk worden ook regelmatig projecten uitgevoerd met een meer specialistisch karakter. Het assortiment binnen het wagen- en machinepark wordt door Van der Krogt ook beschikbaar gesteld voor de verhuur.

Sprinter als rijdende reclame

Afgelopen week werden de sleutels van een nieuwe Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI door vaste mobiliteitspartner Mercedes-Benz Den Haag aan Van der Krogt overhandigd. De felrode bestelwagen met verhoogd dak wordt ingezet als servicebus voor storingen. Om op locatie de kranen en machines bij ongeplande stilstand direct weer te repareren, heeft Van der Krogt zelf een inbouw in de laadruimte gemonteerd. De monteurs hebben hierdoor in veel gevallen het juiste onderdeel en/of gereedschap direct klaarliggen. Op de zijkant van de Sprinter prijkt een grote rode Actros 5-asser. Deze Mercedes-Benz truck werd vorig jaar al met veel trots door het bedrijf in gebruik genomen. Het imposante uiterlijk van de Actros 5046 AK is voor Van der Krogt reden geweest om deze als reclame op de zijkant van de bestelwagen af te beelden. Met een geschatte kilometrage van 30.000 per jaar zal deze opvallende Sprinter weinigen ontgaan.