11
oktober
2011
|
02:00
Europe/Amsterdam

Achttien Mercedes-Benz Sprinters voor JK vloerverwarming

Onlangs heeft JK vloerverwarming bijna het complete bestelwagenpark vervangen door bedrijfswagens van het merk Mercedes-Benz. Het toonaangevende vloerverwarmingsbedrijf uit Ede koos bewust voor de betrouwbaarheid van de Sprinter. Mercedes-Benz bedrijfswagendealer Stern Auto Veenendaal verzorgde de aflevering.

Tot voor kort was het aandeel Mercedes-Benz in het bestelwagenpark van JK vloerverwarming nog minimaal. Voor de servicewerkzaamheden werd echter besloten, nog zwaardere eisen te stellen aan de mobiliteit van het bedrijf. Met name de betrouwbaarheid en het laadvolume speelden daarin een belangrijke rol. Voor de vervanging van achttien bestelwagens klopte JK vloerverwarming daarom aan bij Mercedes-Benz dealer Stern Auto Veenendaal. Na constructief overleg werd besloten de voertuigen te vervangen door achttien Mercedes-Benz Sprinters 313 CDI. De handgeschakelde bestelwagens werden door Stern Auto afgeleverd met bestickering en betimmering volgens klantenspecificatie. Naar verwachting rijden de nieuwe Sprinters gemiddeld 50.000 kilometer per jaar. Stern Auto draagt zorg voor het periodieke onderhoud gedurende de inzetperiode van de bestelwagens.

JK vloerverwarming

Het in 1994 opgerichte JK vloerverwarming is in ruim 15 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf actief op de Nederlandse vloerverwarmingsmarkt. Zowel bij nieuwbouw als renovatie, woningbouw en utiliteitsbouw, JK vloerverwarming heeft de expertise en de omvang voor alle disciplines gewoon in huis. Daarmee is het Edese bedrijf zelfs marktleider in de particuliere sector. Met ca. 75 eigen medewerkers en meer dan duizend aangesloten dealers is JK vloerverwarming een begrip in heel Nederland.