21
juni
2017
|
11:04
Europe/Amsterdam

4 jaar gratis reparatie, onderhoud én garantie op een nieuwe Mercedes-Benz Vito

  • Volledige ontzorging: gratis reparatie, onderhoud en garantie voor 48 maanden en 30.000 km/jaar

  • I.c.m. een extra aantrekkelijke financiering, tijdelijk tegen 4% rente

  • Vito al verkrijgbaar vanaf € 17.990,- excl. BTW/BPM

Mercedes-Benz biedt kopers van een nieuwe Vito momenteel maximale zekerheid en ontzorging dankzij vier jaar gratis SterService. Dat betekent dat reparatie, onderhoud, en garantie gedurende 48 maanden en 30.000 kilometer/jaar gratis zijn inbegrepen bij een Vito, in combinatie met een aantrekkelijke financiering via Mercedes-Benz Financial Services. Het voordeel bedraagt bijna € 2.000,- en als de klant kiest voor een andere looptijd en/of kilometrage wordt dit bedrag als maximale korting verrekend. Tenslotte verschilt de inzet van de Mercedes-Benz Vito per klant. De klant kan tot en met 31 augustus aanstaande van deze actie profiteren.

Met vier jaar gratis SterService geniet de klant van maximale zekerheid via de uitstekende service van de Mercedes-Benz Van ProCenters. SterService van Mercedes-Benz voorziet niet alleen in een verlengde fabrieksgarantie van twee jaar en alle onderhoudsbeurten, ook reparaties en slijtagedelen zijn volledig afgedekt. Zelfs het tussentijds bijvullen van olie, het snel vervangen van een lampje, APK en eventuele controle van de tachograaf zijn inbegrepen. En mocht men onverhoopt met pech onderweg geconfronteerd worden, staat Mercedes-Benz klaar met MobiloVan, 24/7 door heel Europa.
Alle informatie is terug te vinden op www.werknemervandemaand.nl.

Aanbod van het Jaar voor Bestelauto van het Jaar

Tijdelijk is er ook nog eens de Vito Bestelauto van het Jaar Editie beschikbaar, waarop de 4 jaar gratis SterService actie ook van toepassing is. Deze gelimiteerd beschikbare uitvoering onderscheidt zich door zijn meeruitrusting met een aantal praktische en comfortabele features. Voorbeelden zijn airconditioning, het Audio 10 systeem met Bluetooth, cruise control, een bijrijdersbank en comfortstoel voor de bestuurder, een trekhaak, betimmering van de laadruimte, sidebars en achterdeuren. Het financiële voordeel op de rijk uitgeruste Mercedes-Benz Vito 111 CDI L Bestelauto van het Jaar Editie bedraagt € 3.400,-.

Ook vier jaar gratis reparatie, onderhoud en garantie op Citan en V-Klasse

Voor de kopers van een nieuwe Citan en V-Klasse Dubbelcabine is er eveneens goed nieuws. Op deze modellen geldt namelijk dezelfde aantrekkelijke actie van vier jaar gratis reparatie, onderhoud én garantie, in combinatie met een financiering via Mercedes-Benz Financial Services. Kortom, voor iedereen een mooi aanbod bij de Mercedes-Benz Van ProCenters.