29
september
2010
|
02:00
Europe/Amsterdam

28 Mercedes-Benz Sprinters voor Pluimers Isolatie

De firma Pluimers Isolatie uit Rijssen heeft in de afgelopen maanden zes Mercedes-Benz Sprinters in gebruik genomen. Deze bestelwagens maken deel uit van een order van in totaal 28 Sprinters 516 CDI chassis-cabines. Op deze bestelwagens worden eigen isolatie-units gemonteerd waarmee de Pluimers medewerkers in heel Nederland objecten isoleren.

Dit jaar plaatste Pluimers Isolatie een flinke order van 28 Mercedes-Benz Sprinters bij de eveneens in Rijssen gevestigde bedrijfswagendealer Baan Twente. De eerste zes Sprinters 516 CDI chassis-cabines zijn inmiddels al aan het wagenpark van Pluimers Isolatie toegevoegd. Deze Sprinters zijn, net als de 22 nog uit te leveren bestelwagens, allen voorzien van een schone en zuinige Euro 5-motor. De kwalitatieve uitstraling van de Mercedes-Benz Sprinter past naar eigen zeggen ook goed bij Pluimers Isolatie. Daarnaast is de goede relatie met vaste mobiliteitspartner Baan Twente altijd een solide basis voor verdere samenwerking gebleken. De Sprinters zijn door Pluimers Isolatie voorzien van een eigen isolatie-unit waarmee de medewerkers door heel Nederland spray- en vultechnieken kunnen toepassen om allerlei objecten te isoleren. Naast deze nieuwe Mercedes-Benz Sprinters heeft het bedrijf ook nog een Vario en 22 Atego trucks met BDF afzetsysteem in het wagenpark rijden. Deze zijn voorzien van units waarmee op locatie volledig self-supporting gewerkt kan worden.

Pluimers Isolatie

Pluimers Isolatie B.V. is al ruim dertig jaar specialist in het isoleren van objecten zoals gebouwen, stadions, opslagtanks en schepen. Het familiebedrijf startte met deze werkzaamheden toen de vraag naar energiebesparende maatregelen vanwege de oliecrissis in 1973 toenam. Pluimers Isolatie geniet brede bekendheid door de naadloze isolatietechniek van PUR dat een zeer hoge isolatiewaarde kent. Daarmee is het bedrijf zelfs marktleider in Nederland. Maar ook over de grenzen heeft Pluimers Isolatie een goede naam opgebouwd. Met tien Europese vestigingen en ruim tweehonderd medewerkers is het Rijssense familiebedrijf voor particulieren en bedrijven de onbetwiste isolatiespecialist.