07
mei
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

21 Mercedes-Benz Citans voor Insperion Groep uit Weert

  • Groot vertrouwen in de kwaliteit van Mercedes-Benz

  • Compactere bestelwagens ter vervanging van Vito

De Insperion Groep uit Weert heeft recentelijk een deel van het wagenpark vervangen door de nieuwe Mercedes-Benz Citan 109 CDI. Met deze compacte bestelwagen wordt volgens de specialist in installatietechniek beter voldaan aan de huidige eisen die men aan de voertuigen in het wagenpark stelt.

21x Citan 109 CDI

De Insperion Groep heeft een wagenpark met circa zeventig bestelwagens. Onlangs werden hiervan 21 Mercedes-Benz Vito’s vervangen door de compactere Citan 109 CDI. Volgens algemeen directeur Alexander Jansen is daar een duidelijke aanleiding voor: “Omdat onze leveranciers de materialen op de plek van de werkzaamheden afleveren, vervoeren we zelf alleen de nodige gereedschappen en wat basismaterialen in onze bestelwagens. We hebben dus minder ruimte nodig. Dat Mercedes-Benz afgelopen jaar een compactere bestelwagen introduceerde kwam dus goed uit. Zeker omdat de kwaliteit en uitstraling van het merk gewoon gecontinueerd wordt.” Bedrijfswagendealer EMA nam de levering van de Citans voor zijn rekening en verzorgt ook de periodieke reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. De Insperion Groep is erg tevreden over de haal- en brengservice van de dealer. Mercedes-Benz CharterWay leverde een bijdrage met een Operationele Service Leaseconstructie op maat.

Insperion Groep

In slechts acht jaar tijd groeide de Insperion Groep uit tot een volwassen onderneming met 140 medewerkers verspreid over verschillende werkmaatschappijen. Voor opdrachtgevers in de utiliteit, overheid, vastgoed en industrie worden uiteenlopende taken als service-, onderhouds- en installatiewerkzaamheden verzorgd. Met de twee nieuwe werkmaatschappijen IGW Roll Out Services en IGW Infra werden kansen benut die volgens Jansen de toekomst hebben. Met respectievelijk het aanleggen van glasvezelbekabeling in huis en het plaatsen van ‘slimme’ meters van energiemaatschappijen heeft de Insperion Groep de komende jaren veel werk te doen. De 21 nieuwe Citans zullen daarbij zorgen voor het betrouwbare transport.