02
mei
2012
|
02:00
Europe/Amsterdam

200ste Mercedes-Benz bestelwagen voor AutoRent Sloothaak

AutoRent Sloothaak uit Haarlem heeft afgelopen maand de 200ste Mercedes-Benz bestelwagen in ontvangst genomen. Bij de in gebruik name van de Sprinter 516 CDI met meubelbak werd samen met Biemond & van Wijk stilgestaan bij dit heuglijke feit. Al bijna veertig jaar is de autoverhuurder zeer tevreden over zowel de producteigenschappen van Mercedes-Benz als de relatie met de lokale dealer.

Tien Sprinters en Vito’s

Afgelopen maand werden tien nieuwe Mercedes-Benz bestelwagens afgeleverd aan AutoRent Sloothaak. De order van zeven Sprinters en drie Vito’s bracht het aantal Mercedes-Benz bedrijfswagens in de verhuurvloot op veertig van de in totaal 150 voertuigen. Naast de Vito’s en Sprinters in uiteenlopende configuraties (kastenwagens, combi’s, dubbelcabines en chassiscabine met laadbak) heeft AutoRent ook vier Atego vrachtwagens. Al bijna veertig jaar is de Haarlemse autoverhuurder een tevreden klant van Mercedes-Benz. De kwaliteit en betrouwbaarheid zijn altijd uitstekend geweest. Daarnaast is er in de loop der jaren een hechte relatie ontstaan met de lokale bedrijfswagendealer. Biemond & van Wijk leverde dan ook de order van tien nieuwe bestelwagens waaronder een jubileummodel. De Sprinter 516 CDI met vijftraps automaat, airco, comfortstoelen en grote laadbak was namelijk de 200ste bestelwagen van Mercedes-Benz die AutoRent Sloothaak aan het wagenpark toevoegde.

AutoRent Sloothaak

De Haarlemse autoverhuurder van personen-, bestel- en vrachtwagens is al meer dan vijftig jaar een begrip in de regio. Het bedrijf is franchisenemer van AutoRent Europaservice en hierdoor aangesloten bij 28 andere franchisenemers met 49 vestigingen in heel Nederland. Met een jonge verhuurvloot is AutoRent Sloothaak voor zowel particulieren als bedrijven in de regio een betrouwbare mobiliteitspartner. De bestelwagens rijden gemiddeld nog geen 100.000 kilometer in drie jaar waarna ze worden vervangen. Het periodieke onderhoud om de Mercedes-Benz voertuigen in topconditie te houden wordt verzorgd door Biemond & van Wijk Haarlem.

Op de Foto: Links Dirk Rood van de dealer Biemond & van Wijk en rechts Alexander Kramer van AutoRent Sloothaak