06
oktober
2011
|
02:00
Europe/Amsterdam

2.000e Mercedes-Benz bestelwagen voor Flex-i-Trans

Flex-i-Trans uit Velddriel levert en monteert vervoerssystemen voor rolstoelen en brancards en verzorgt de inbouw in minibussen. De afnemers zijn taxibedrijven, Openbaar Vervoer bedrijven en zorginstellingen in binnen- en buitenland. Onlangs nam Flex-i-Trans de 2.000e Mercedes-Benz bestelwagen in ontvangst.

Het innovatieve bedrijf Flex-i-Trans BV heeft een eigen ontwikkelafdeling en is gevestigd in Velddriel. Hier worden vooral rolstoelbussen geproduceerd en de exportmarkten bediend. Flex-i-Trans is begonnen als taxi- en garagebedrijf. Begin jaren '80 is men gestart met het ombouwen van voertuigen. De vraag naar dit specialistische vervoer groeide. Dankzij de opgedane technische kennis om aan alle voorschriften en regels te voldoen en doordat men deskundig advies vanuit de eigen vervoersachtergrond kon geven, is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende Nederlandse speler in de ombouw van voertuigen voor rolstoel- en personenvervoer. Jaarlijks levert Flex-i-Trans meer dan 500 rolstoeltoegankelijke minibussen af.

Sprinter Combi

De Mercedes-Benz Sprinter Combi biedt veel ruimte om negen personen en hun bagage te vervoeren. Ook is dit voertuig uiterst flexibel doordat het in talloze uitvoeringen kan worden geleverd. Daarom wordt de Sprinter zeer gewaardeerd voor het vervoer van rolstoelen en brancards. Onlangs nam Flex-i-Trans de 2.000e Mercedes-Benz bestelwagen in ontvangst. Het bedrijf koopt sinds 1987 deze voertuigen voor eigen voorraad in bij de Mercedes-Benz bedrijfswagendealer Rüttchen, zodat men bij levering aan klanten korte levertijden kan aanhouden. Men kiest al bijna 25 jaar voor Rüttchen vanwege de nabijheid van haar vestigingen, de onderdelenleveranties en de goede service.