13
april
2011
|
02:00
Europe/Amsterdam

20 Mercedes-Benz Sprinters voor Tilburgs taxibedrijf Quattrotax!

Het jong taxibedrijf Quattrotax uit Tilburg heeft een forse investering gedaan in het wagenpark. Maar liefst 20 Mercedes-Benz Sprinters 311 CDI werden aan de vloot toegevoegd. De Mercedes-Benz bestelwagens zijn door Tribus omgebouwd zodat deze multifunctioneel inzetbaar zijn.

20 Mercedes-Benz Sprinters

Voor het Willem II stadion in Tilburg werd onlangs uit handen van Mercedes-Benz bedrijfswagendealer Rüttchen Tilburg een grote order van 20 Mercedes-Benz Sprinters aan Quattrotax overhandigd. Deze Sprinters 311 CDI zijn standaard voorzien van een automaat en zijn door de firma Tribus aangepast om naast het personenvervoer ook rolstoelvervoer met deze bestelwagens mogelijk te maken. De ombouwer heeft aangepaste stoelen ingebouwd die eenvoudig wegklapbaar zijn en heeft de vloer voorzien van rails om de rolstoelen te kunnen vastzetten. Met deze investering telt het wagenpark van Quattrotax nu 45 voertuigen. De keuze voor de Mercedes-Benz Sprinter is vooral toe te schrijven aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstraling van de voertuigen. Bovendien is de Sprinter voor Quattrotax multifunctioneel inzetbaar.

Quattrotax

Taxibedrijf Quattrotax is voortgekomen uit een samenwerking van vier verschillende taxibedrijven uit de Tilburgse regio. Na een gewonnen aanbesteding is Quattrotax op 1 maart jl. gestart met de uitvoering van Regiotaxi Midden-Brabant. Daarbij worden er dagelijks gemiddeld 1.000 tot 1.200 ritten gereden. Naast personenvervoer, verzorgt men ook het rolstoelvervoer. Het credo van het taxibedrijf luidt: ‘Service, kwaliteit en stiptheid tegen een gezonde prijs/kwaliteitsverhouding.’